Δεληκώστας: "Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω δεί. Δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο του ΟΦΗ"

Δεληκώστας: "Η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω δεί. Δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο του ΟΦΗ"

"O κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε φέτος. Εχουμε καλή ομάδα" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, μετά την ήττα απο τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, σε μια φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

"Στον δεύτερο χρόνο που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τόσο ωραία ατμόσφαιρα" συμπληρωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, ο οποίος στάθηκε στις απουσίες της τελευταίας στιγμής του πασαδόρου Αντάμι και του διαγώνιου Ιγκόμπε.

Οπως είπε "αν είχαμε τον διαγώνιο και τον πασαδόρο σήμερα, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ".

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ):

"Βγάλαμε ωραία πράγματα στο πρώτο σετ, ήμασταν καλοί στο μπρέικ πόιντ, δηλαδή στον πόντο απο σέρβις και όχι στο παιχνίδι ανάπτυξης. Ισως ζητάμε πολλά απο τον Μπαρντακτζιάν, είναι ένα παιδί 19 ετών.

Την Πέμπτη μας ήρθε ένα μέιλ να κάνουμε τεστ, τελικά ήταν για καλό, γιατί βγήκαν δυο απουσίες, ο διαγώνιος και ο πασαδόρος, που είναι σημαντικές για μας.

Είμαι ευχαριστημένος απο κάποια σημεία στο μπλοκ άμυνα και δυσαρεστημενος στην διαχείριση των πόντων των ακραιων πάνω στο φιλέ. Τους παίζουμε πολύ καλύτερα αυτούς τους πόντους. Σήμερα βιαζόμασταν. Προσπαθούσαμε να κάνουμε χτυπήματα γωνίας, ενώ εμείς θέλαμε χτυπήματα βάθους.

Στον δεύτερο χρόνο που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τόσο ωραία ατμόσφαιρα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε.

Εχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.

Αν είχαμε τον διαγώνιο και τον πασαδόρο σήμερα, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ.

Η συνέχεια είναι το παιχνίδι με την Κηφισιά. Είμαστε κοντά και θα πάμε για τη νίκη.

Ο στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή φέτος, αλλά ο στόχος του προπονητή είναι να παίζουμε σωστα και στα όρια για να μπούμε στην εξάδα.

 

Αλέξανδρος Χήρας (Κεντρικός ΟΦΗ):

Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες. Εμείς είχαμε δυο απουσίες. Παρ' όλα αυτά μπήκαμε και παλέψαμε κάθε πόντο απέναντι στον πρωταθλητή. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι θα τους κοιτάξουμε στα μάτια. Το αποτέλεσμα δεν δικαιώνει την προσπάθεια μας, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι απο την προσπάθεια που κάναμε.

Με την Κηφισιά, εύχομαι να είμαστε πλήρεις, να προπονηθούμε και να πάρουμε την πρώτη νίκη για τη φετινή σεζόν.

 

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (προπονητής Παναθηναϊκού):

Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Ολες οι ομάδες της Volley League είναι πολύ καλές ομάδες. Επίσης είναι και πρεμιέρα. Δεν θέλαμε καμία έκπληξη. Είμαστε σοβαροί και δυνατοί και πήραμε το παιχνίδι.

Η ατμόσφαιρα είχε παλμό, κόσμο και συνθήματα. Ξέρετε εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτά. Μας αρέσει πολύ, να υπάρχει κόσμος σε όλα τα γήπεδα.

Ο ΟΦΗ είχε απουσίες σε βασικές θέσεις, του πασαδόρου και του διαγώνιου. Είναι δυνατή ομάδα ο ΟΦΗ. Το ίδιο και όλες οι ομάδες της κατηγορίας, έχουν δημιουργήσει δυνατά σύνολα.

Θα έχουμε και φέτος ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι, τίποτε άλλο.

 

Ανδρέας Φράγκος (Ακραίος Παναθηναϊκού):

Είναι σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια να μπαίνεις συγκεντρωμένος και να αντιμετωπίζεις με σοβαρότητα την αντίπαλη ομάδα. Ο ΟΦΗ είχε δυο σημαντικές απουσίες του πασαδόρου και του διαγώνιου.

Αν δεν είσαι όμως συγκεντρωμένος χάνεις. Θα δούμε κάποια τέτοια σημεία στον αγώνα, ώστε να μην επαναλαμβάνονται.

Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρείς πόντους.

Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι πάντα υψηλοί. Είναι μεγάλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό απο πέρσι. Θα έχει θέαμα και δυνατές αναμετρήσεις.