Γραφείο Τύπου

Γραφείο Τύπου

Το ΤΑΑ ΟΦΗ διαθέτει Γραφείο Τύπου και κάνει σχεδόν καθημερινά επαγγελματική ενημέρωση, σε πάνω απο 400 μέσα απο την Κρήτη και όλη την Ελλάδα.

Υπεύθυνος Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ, είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Κορτσιδάκης, μέλος της Ενωσης Συντακτών.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, έχει μεγάλη δραστηριότητα στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Διαθέτει επίσημη σελίδα, στο Facebook (TAA ΟΦΗ) και σελίδα στο  Instagram (ofivolleyball official).

Ενώ έχει και το δικό του κανάλι στο You Tube (Ofivolleyball official) στο οποίο πρoβάλλονται θέματα και συνεντεύξεις, απο όλο τον Οργανισμό του ΟΦΗ στο βόλει.

Επικοινωνία με τον υπεύθυνο τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ στο 2810-311 525 και στο gkortsidakis@gmail.com.

Το Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ τιμήθηκε ως το κορυφαίο γραφείο τύπου της ΕΣΑΠ για την αγωνιστική σεζόν 2021-22 (Διαβάστε εδώ σχετικά).

H κατασκευή της ιστοσελίδας ofivolleyball.gr ήρθε για να προβάλει όλη την αγωνιστική δραστηριότητα του οργανισμού του ΟΦΗ.

Απο την πρώτη ομάδα, που πρωταγωνιστεί στην Pre League Ανδρών και ευελπιστεί να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, μέχρι τα κορίτσια, που κάνουν θαυμάσια πορεία στην Α2.

Ακόμη η ιστοσελίδα φιλοξενεί τα νέα απο τις υποδομές του ΟΦΗ, αλλά και απο την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών του ΟΦΗ στο Beach Volley, με σημαντικές επιτυχίες.

Στο ofivolleyball.gr μπορεί να βρεί κανείς συνεντεύξεις προπονητών, αθλητών και αθλητριών του ΟΦΗ, video απο τους αγώνες μέσα απο τις LIVE STREAMING μεταδόσεις, αποτελέσματα και βαθμολογίες απο τα τμήματα του συλλόγου και γενικά όλη την δραστηριότητα του ΟΦΗ, στο άθλημα του βόλεϊ.

Το ofivolleyball.gr είναι μια συνεργασία του ΟΦΗ με την πολυβραβευμένη εταιρεία του διαδικτύου Netmechanics,  (εξειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρονικών συστημάτων eShop, Rent a Car, Website και στην ολοκληρωμένη Digital παρουσία – προώθηση – αυτών),  η οποία ανέλαβε την κατασκευή και την υποστήριξη της ιστοσελίδας (Διαβάστε σχετικά εδώ).