Συνέντευξη του Γιάννη Δανδάλη στο ofivolleyball.gr : "Είμαστε εδώ, για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, στην Volley League" (VIDEO)

Συνέντευξη του Γιάννη Δανδάλη στο ofivolleyball.gr : "Είμαστε εδώ, για να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ, στην Volley League" (VIDEO)

Μετά απο 4 χρόνια στην Volley League, o ΟΦΗ θα αγωνιστεί στην Pre League με στόχο, την άμεση επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ  και του ΤΑΑ ΟΦΗ  Γιάννης Δανδάλης, εδώ και χρόνια στυλοβάτης της ομάδας, που πήρε απο το τοπικό πρωτάθλημα και την ανέβασε στα σαλόνια μίλησε  στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ofivolleyball.gr  για το νέο αυτό ταξίδι που ξεκινάει με στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως τονίζει με νόημα "το να υποβιβάζεσαι και να μην διαλύεσαι σαν ομάδα, είναι μια νίκη που πετύχαμε".

Και υπενθυμίζει λέγοντας ότι "συνήθως όσα σωματεία έχουν φύγει απο την Volley League, έχουν  φύγει απο το χάρτη. Εμείς είμαστε εδώ, όσο γίνεται πιο δυνατοί και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαρούμε και θα χαμογελάσουμε".

Ο Γιάννης Δανδάλης, δήλωσε ότι δεν φοβάται την Pre League. Ο ΟΦΗ, όπως λέει το έχει ξανακάνει αυτό που θα επιχειρήσει φέτος. Να κερδίσει την άνοδο δηλαδή, για τη μεγάλη κατηγορία.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ "έχω πεί και στους συνεργάτες μου, όταν η ομάδα έχασε την κατηγορία, ότι δεν με φοβίζει η Pre League. Το έχουμε ξανακάνει και μπορούμε να το ξανακάνουμε. Είναι κάτι τοι οποίο το γνωρίζουμε. Επίσης η εμπειρία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια στην  Volley League, είναι ένα κίνητρο".

Για την ομάδα που έχει δημιουργήσει φέτος ο ΟΦΗ, με ...προοπτική Volley League, τονίζει ότι "έχουμε φτιάξει μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους. Ελπίζω στο τέλος να χαρούμε και να πετύχουμε την άνοδο. Ο ΟΦΗ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Είμαστε χαρούμενοι όμως, που ξεκινάμε ένα δύσκολο δρόμο".

Ο Γιάννης Δανδάλης, αναφέρθηκε και στο θέμα της wild card που σήκωσε ...πολύ σκόνη.

Οπως λέει "είχαμε μια κρυφή ελπίδα ότι θα μείνουμε στην Volley League μέσω της wild card. Αυτό περισσότερο δυσκόλεψε τον προγραμματισμό μας. Γιατί υπήρχαν παίκτες που ήθελαν να έρθουν στον ΟΦΗ,οχι στην Pre League αλλά  Volley League αλλά στην , οπότε περιμέναμε τους παίκτες αυτούς και εμείς να δούμε τι θα γίνει αναφορικά με την κατηγορία που θα παίζαμε. Έτσι χάσαμε κάποιους παίκτες, που θα μας βοηθούσαν. Παρ' όλα αυτά έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα".

Η wild card  για την Volley League τελικά δεν δόθηκε σε καμία ομάδα και όπως λέει ο πρόεδρος του ΟΦΗ "κατά την άποψη μου, υπήρχε η δυνατότητα στην ΕΣΑΠ να δοθούν μέχρι και τρείς κάρτες, απο τη στιγμή που βρεθήκαν σωματεία, που ενδιαφέρθηκαν , με την προϋπόθεση ότι θα τηρούσαν τα οικονομικά κριτήρια, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο. Να μην έχουμε ομάδες που θα διαλύσουν και θα αφήσουν χρέη. Το σημαντικό είναι να είσαι αξιόπιστος και να φτιάξεις μια ανταγωνιστική ομάδα. Υπήρχαν ενδιαφερόμενοι. Τα χρήματα του στοιχήματος ήταν ένα δέλεαρ για κάποιες ομάδες, να διεκδικήσουν wild card. Δυστυχώς δεν πήγε το θέμα, όπως θα έπρεπε. Καλό θα είναι να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή. Το να δώσεις μια wild card μέσα σε μια εβδομάδα είναι δύσκολο. Θα πρέπει στην προκήρυξη να έχεις προβλέψει και να έχεις ανοίξει τη διαδικασία αυτή πολυ πιο νωρίς απο το μήνα Σεπτέμβριο που άνοιξε. Ολα αυτά είναι όμως παρελθόν, τώρα κοιτάζουμε το σήμερα και αυτό που μας ενδιαφέρει σαν ΟΦΗ είναι να επιστρέψουμε, εκεί που πιστεύω ότι  ανήκουμε".

Δείτε σε VIDEO την συνέντευξη του Γιάννη Δανδάλη.