Προεδρικό τραπέζι απο τον Γιάννη Δανδάλη στα κορίτσια  της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Προεδρικό τραπέζι απο τον Γιάννη Δανδάλη στα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γεύμα στα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, παρέθεσε το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10), ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή την ιστορική πρεμιέρα στην Α2, που κάνουν την Κυριακή (22/10, 3μμ) τα κορίτσια του ΟΦΗ, υποδεχόμενα την Ένωση Ιλίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε στα κορίτσια ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητες τους και στάθηκε στην σημασία, ότι αυτή η προσπάθεια στηρίζεται απο κορίτσια που έχουν μέσο όρο ηλικίας κάτω απο τα 18 έτη και η μεγάλη πλειοψηφία τους, προέρχεται απο την Κρήτη.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ευχήθηκε στα κορίτσια, καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α2, στο οποίο μετέχει για πρώτη φορά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ και ανέφερε ότι η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις, να διαγράψει μια καλή σεζόν και να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία.

Οι άνθρωποι του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, ο προπονητής Νίκος Προύφας και η έφορος Αντωνία Γεωργοπούλου, ευχαρίστησαν τον Γιάννη Δανδάλη, για τη στήριξη που παρέχει στην γυναικεία ομάδα, αλλά και στον οργανισμό του ΟΦΗ στο βόλεϊ συνολικά.

Στο γεύμα, παρέστη και ο προπονητής Μάνος Μεταξάς, που θα είναι συνεργάτης του Νίκου Προύφα, στην ομάδα γυναικών του ΟΦΗ.

Η συνάντηση κύλησε όμορφα και τα κορίτσια του ΟΦΗ σαν μια οικογένεια, δήλωσαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε να κρατήσουν ψηλά το όνομα του ΟΦΗ και στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ γυναικών.