Κορυφαία στιγμή για τον οργανισμό βόλει του ΟΦΗ με 4 αθλητές στις Εθνικές ομάδες!

Κορυφαία στιγμή για τον οργανισμό βόλει του ΟΦΗ με 4 αθλητές στις Εθνικές ομάδες!

Κορυφαία στιγμή στην ιστορία του οργανισμού του ΟΦΗ στο βόλεϊ, αποτελεί η παρουσία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού, στα εθνικά συγκροτήματα της χώρας!

Είναι η πρώτη φορά, που το βόλεϊ του ΟΦΗ, έχει τόσο δυναμική εκπροσώπηση, με 4 αθλητές στις Εθνικές ομάδες!

Στα κορίτσια η 15χρονη (1μ85 ακραία) Εύη Πρινιωτάκη και η 16χρονη (1μ77 κεντρικός) Εμμανουέλα Πιτσούλη, κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U18 Women που θα λάβει μέρος στους αγώνες του 1ου γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UU20 Women/Zonal ΒVA, που θα γίνει στην Άγκυρα της Τουρκίας, απο τις 21-28 Ιανουαρίου.

Ενώ η τρίτη αθλήτρια του ΟΦΗ, που κλήθηκε στην Εθνική είναι η 14χρονη ακραία (1μ77) Κωνσταντίνα Παπαδάκη, η οποία θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής U17 στο Μουζάκι, απο τις 26/12-5/1.

Κοντά στις τρείς αθλήτριες του ΟΦΗ και  ο 13χρονος (1μ80) ακραίος (γενν. 15/3/2010) Γιάννης Γωνιωτάκης,  ο οποίος θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U17 αγοριών, που θα γίνει την Πάτρα 26/12-5/1.

Να σημειωθεί ότι η Εύη Πρινιωτάκη, κατέκτησε το περασμένο καλοκαίρι με την Εθνική U17, το Βαλκανικό πρωτάθλημα, ενώ με την ίδια ομάδα πήρε την 4η θέση στην Ευρώπη!

Ενώ η Εμμανουέλλα Πιτσούλη, είχε επίσης συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής U17, το περασμένο καλοκαίρι και τώρα επιστρέφει ξανά, στα εθνικά συγκροτήματα.

Η Κωνσταντίνα Παπαδάκη στην U17 κοριτσιών και ο Γιάννης Γωνιωτάκης στην U17 αγοριών θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός, στις Εθνικές ομάδες.

Στο βόλεϊ του ΟΦΗ, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι, για τις 4 κλήσεις στις Εθνικές ομάδες.

Ο ΟΦΗ στα κορίτσια, έχει πλέον τα σκήπτρα στην Κρήτη και οι τρείς αθλήτριες είναι μέλη της ομάδας γυναικών του ΟΦΗ, που γράφει ιστορία στην Α2, με μια εξαιρετική πορεία, με αθλήτριες που έχουν μέσο όρο ηλικίας 17.5 ετών!

Ενώ η κλήση του Γωνιωτάκη στην Εθνική U17 αγοριών, δείχνει ότι κάτι καλό χτίζεται και στα αγόρια, στα αναπτυξιακά του ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι ο 13 χρονος Γωνιωτάκης, κάνει προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στην Pre League Ανδρών,

Στην φωτογραφία, οι αθλήτριες Πρινιωτάκη, Πιτσούλη και Παπαδάκη, με τον προπονητή τους, Νίκο Προύφα, χαμογελούν για τις κλήσεις τους, στις Εθνικές ομάδες.

Ενώ στην άλλη φωτογραφία, ο Γιάννης Γωνιωτάκης, απο τις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα του ΟΦΗ. που κλήθηκε στην Εθνική U17 αγοριών.