Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Στις 14/4/2019  ο ΟΦΗ έβαλε ξανά το Κρητικό βόλει στα «σαλόνια».

Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, πέτυχε την άνοδο του στην Volley League και παραμένει ακόμη και σήμερα ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στην μεγάλη κατηγορία.

Ο άνθρωπος που εκπλήρωσε ένα προσωπικό του όραμα, με την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League και αποτελεί σήμερα το στυλοβάτη όχι μόνο του ΟΦΗ, αλλά και του Κρητικού βόλει, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης, επισημαίνει ότι «αυτές οι στιγμές θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου. Σε μένα, στους προπονητές και τους παίκτες, σε όλους όσους, τα ζήσαμε απο κοντά. Καταφέραμε να φέρουμε τον ΟΦΗ, στην μεγάλη κατηγορία.  Η Κρήτη, πρέπει να έχει ομάδα στην Volley League και το βόλει χρειάζεται το μέγεθος του ΟΦΗ. Ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν, αυτήν την προσπάθεια. Και καλώ όσους αγαπάνε το άθλημα ή όσους θέλουν να υποστηρίξουν την προσπάθεια μας, εντός ή εκτός Κρήτης, να έρθουν κοντά μας, για να ζήσουμε ακόμη καλύτερες στιγμές με τον αγαπημένο μας ΟΦΗ».

 

Η ημέρα που άλλαξε την ιστορία του ΟΦΗ

Στις 14/4/2019, ο ΟΦΗ κατακτά την πρώτη θέση στον όμιλο Νότου της Α2, στο φάιναλ-φορ που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ερυθραίας "Στέλιος Καλαιτζής", με αντιπάλους την Κέρκη, τη Ρόδο και τη Δραπετσώνα και ανεβαίνει στην Volley League.

Mε προπονητή τον Δημήτρη Ζλατιλίδη και μια πολύ δυνατή ομάδα, o OΦΗ στα μπαράζ, κατακτάει αήττητος την άνοδο, κερδίζοντας στον τελικό τον Κέρκη Σάμου με 3-0 σετ (25-20, 25-19, 25-15).

Το φινάλε του αγώνα, έφερε ένα τρελό πανηγύρι για την άνοδο του ΟΦΗ.

Τεχνικό τιμ και παίκτες, έγιναν ένα κουβάρι για να πανηγυρίσουν την μεγάλη επιτυχία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, ξάπλωσε συγκινημένος στο παρκέ.

Ενώ, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης πανηγύρισε  με το Κύπελλο στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, για την μεγάλη του προσωπική δικαίωση, να πάρει τον ΟΦΗ στις χαμηλές κατηγορίες και να τον φέρει με πολύ κόπο και προσωπικό κόστος, στα «σαλόνια».

Τα στοιχεία του τελικού:

ΟΦΗ-Κέρκης Σάμου 3-0

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-19, 25-15).


ΟΦΗ (Ζλατιλίδης): Μονιάκης, Κομιτούδης 2, Μύρος, Τεφτσής, Κολτσιάκης 2, Σκαρλατίδης, Μπάσης 12, Αντιφάκος 12, Καρατζάς, Καρασαββίδης, Δημητριάδης, Τζελάτι 15, Εφραιμίδης 12.

*Η τελική κατάταξη του Φάιναλ-Φορ: 1.ΟΦΗ, 2. Κέρκης, 3. Ρόδος, 4. Δραπετσώνα.

Δείτε παρακάτω VIDEOS απο την μεγάλη βραδιά του ΟΦΗ