Ξεκίνησε το ταξίδι για την επιστρΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία-Δηλώσεις απο την "πρώτη" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+VIDEO)

Ξεκίνησε το ταξίδι για την επιστρΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία-Δηλώσεις απο την "πρώτη" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+VIDEO)

Με στόχο την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ξεκίνησε την προετοιμασία της για την Pre League, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού Κέντρου.

Με προπονητή το Νίκο Αντωνιάδη, ο ΟΦΗ ξεκινάει το ταξίδι του, με στόχο να επιστρέψει στα "σαλόνια", όπου αγωνίστηκε για 4 συνεχόμενα χρόνια.

Η ομάδα του ΟΦΗ έχει ενισχυθεί σημαντικά με έμπειρους και νέους παίκτες, ωστόισο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη, τις μεταγραφικές της κινήσεις, καθώς απομένει η απόκτηση ενός ακόμη ξένου παίκτη (απο τους δυο που μπορεί να έχει στο ρόστερ και ίσως κάτι ακόμη).

Ο 32χρονος Σλοβένος αριστερόχειρας διαγώνιος Matej Mihajlovič (2μμ), θα είναι η δύναμη πυρός του ΟΦΗ, με συμπαραστάτες τον πολύπειρο 34χρονο (1μ90) ακραίο Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα της πόλης του, τον 26χρονο Χανιώτη λίμπερο, Γιώργο Μιχελάκη (1,77), τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε απο τον ΠΑΟΚ, τον 25χρονο (2μ01) κεντρικό Νίκο Καρατζά, με τον οποίο ο ΟΦΗ είχε πανηγυρίσει το 2019 την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά και τον 23χρονο πασαδόρο Φάνη Ρουσόπουλο (1μ90), ο οποίος αγωνιζόταν στην Volley League και την ομάδα της Κηφισιάς.

Στην ομάδα του ΟΦΗ, παρέμειναν απο πέρσι ο 21χρονος ακραίος Νίκος Γκόνας (1μ94), ο 21χρονος πασαδόρος Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν (1μ94), ο 23χρονος κεντρικός Βασίλης Καφαντάρης (1μ90) και ο 19χρονος λίμπερο Αγγελος Δαρίδης (1μ80), ενώ αποκτήθηκε και ο 21χρονος ακραίος Γιώργος Κουκιάς (1μ85).

O πρόεδρος του  ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ανέφερε  στην πρώτη συγκέντρωση  του ΟΦΗ ότι  "είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε ένα δύσκολο δρόμο. o ΟΦΗ είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Εχουμε φτιάξει μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Ελπίζουμε στο τέλος να χαρούμε και να πετύχουμε την επιστροφή μας στην μεγάλη κατηγορία".

Ενώ, ο προπονητής Νίκος Αντωνιάδης, τον οποίο εμπιστεύθηκε και φέτος η διοίκηση του ΟΦΗ, ανέφερε με τη σειρά του, πως  "μετά απο μια μεγάλη περίοδο αναμονής για την κατηγορία που θα παίξουμε, ξεκινάμε στην Pre League την προσπάθεια μας. Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμη το ρόστερ μας. Θα γίνουν και άλλες προσθήκες. Ξεκινάμε με όρεξη, για να ξεκινήσουμε πρωτάθλημα το Νοέμβριο. Οι στίχοι του ΟΦΗ είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις  των αθλητών  απο την "πρώτη" του ΟΦΗ:

Matej Mihajlovič (Διαγώνιος ΟΦΗ):
"Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις πρώτες μέρες της παρουσίας μου στον ΟΦΗ.
Η ομάδα είναι οργανωμένη και η Κρήτη, πανέμορφη.Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και καλοί άνθρωποι γύρω απο αυτήν.Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά".

Γιάννης Ρουμελιωτάκης (ακραίος ΟΦΗ):

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Pre League με στόχο την άνοδο. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και εύχομαι να τα καταφέρουμε να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία".

Γιώργος Μιχελάκης (λίμπερο ΟΦΗ):
"Εφυγα σαν φοιτητής πριν απο 8 χρόνια και επιστρέφω στην Κρήτη. Είχα μια καλή χρονιά περσι στον ΠΑΟΚ. Ηθελα να είμαι σε μια ομάδα πρωταγωνιστής και ο ΟΦΗ μου δίνει αυτήν την ευκαιρία".

Νίκος Καρατζάς (κεντρικός ΟΦΗ):
"Επιστρέφω στον ΟΦΗ μετά απο 2,5 χρόνια. Η ομάδα είναι οικογένεια. Εχουμε πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1, αλλά και μετά στην μεγάλη κατηγορία. Είμαι χαρούμενος, που επιστρέφω. Να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλα".

Φάνης Ρουσόπουλος (πασαδόρος ΟΦΗ):
"Για μένα είναι μια καινούργια εμπειρία στην Pre League. Ηρθα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία".

Γρηγόρης Μπαρντακτζιάν (πασαδόρος ΟΦΗ):
"Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία".

Ο ΟΦΗ έχει στο ρόστερ του μέχρι σήμερα :

-Tον 34χρονο (1μ90) ακραίο Γιάννη Ρουμελιωτάκη (25/6/1989, ακραίος, 1μ90)
-Τον 32χρονο Σλοβένο διαγώνιο Matej Mihajlovič (2/7/1991, 2μμ, διαγώνιος).

-Τον 25χρονο (2μ01) κεντρικό Νίκο Καρατζά (13-4-1998, 2μ01, κεντρικός).

- Τον 26χρονο λίμπερο Γιώργο Μιχελάκη (27/5/1997, ύψος 1μ77, λίμπερο).

- Τον 23χρονο πασαδόρο Φάνη Ρουσόπουλο (21/7/2000, ύψος 1μ90, πασαδόρος).

-Τον 21χρονο ακραίο Νίκο Γκόνα (16/3/2002, 1μ94, ακραίος).

-Τον 21χρονο πασαδόρο Γρηγόρη Μπαρντακτζιάν (4/10/202, 1μ94, πασαδόρος).
- Τον 23χρονο κεντρικό Βασίλη Καφαντάρη (1/7/2000, 1μ90, κεντρικός).

-Τον 19χρονο λίμπερο Αγγελο Δαρίδη (09/09/2004, 1μ80, λίμπερο).

-Τον 21χρονο ακραίο Γιώργο Κουκιά (13/03/2002, 1μ85, ακραίος).

*Στις προπονήσεις του ΟΦΗ μετέχει και ο 13χρονος ακραίος Γιάννης Γωνιωτάκης απο τις υποδομές του ΟΦΗ.

ΟΦΗ  VOLLEY BALL ΤΕΑΜ 2023-24

Πρόεδρος: Γιάννης Δανδάλης

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Χονδροζουμάκης

Γενικός Αρχηγός: Δημήτρης Ζλατιλίδης

Εφορος: Μιχάλης Τεφτσής

Προπονητής: Νίκος Αντωνιάδης

Βοηθός Προπονητή: Ανέστης Μαλτίδης

Γυμναστής: Κώστας Σφακιανάκης

Φυσικοθεραπευτής: Κώστας Ζουραράκης

Γραφείο Τύπου: Γιώργος Κορτσιδάκης

Επίσημη ιστοσελίδα: ofivolleyball.gr

Γραφεία Ερασιτέχνη ΟΦΗ: Ισαύρων 93, Καμίνια, Ηράκλειο, ΤΚ. 71303, Τηλέφωνο: 2810-311525.