ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΟΦΗ

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ εκπροσωπεί την Κρήτη, στην Pre League του Ελληνικού βόλει.

Ιδιοκτήτης του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ είναι ο Γιάννης Δανδάλης, ένας πολύ γνωστός και αξιόλογος επιχειρηματίας του νησιού μας με την γνωστή δραστηριότητα της οικογένειας του (Καφές Δανδάλη).

Ο Γιάννης Δανδάλης είναι ένα σεβαστό πρόσωπο σε όλη την Ελλάδα και σαν παράγοντας του βόλει, ενώ σε επίπεδο Κρήτης, είναι ο στυλοβάτης του αθλήματος, κατά γενική ομολογία.

H ομάδα μας, είναι μια επαγγελματική ομάδα, με συμβόλαια, με Ελληνες και ξένους αθλητές, κάποιοι απο τους οποίους έχουν μεγάλη διαδρομή στα Ελληνικά γήπεδα και διακρίσεις, τόσο με τις ομάδες τους, όσο και με την Εθνική ομάδα.

Προπονητής της ομάδας μας, είναι ο Nίκος Αντωνιάδης.

Ολα τα παιχνίδια της ομάδας μας, καλύπτονται τηλεοπτικά, μέσω LIVE STREAMING (ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) από το επίσημο κανάλι της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.

Εδρα της ομάδας μας, είναι το ιδιόκτητο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Σαν δεύτερη έδρα, είναι το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, ένα πραγματικό «παλατάκι» με την ανακαίνιση που έχει γίνει σε αυτό.

Με το brand name του ΟΦΗ, αλλά και μια σειρά απο παροχές, που είμαστε διατεθειμένοι να σας δώσουμε, θα υπάρξει μια ισχυρή ανταποδοτικότητα, στην ενέργεια σας αυτή.

Μπορείτε να δείτε  παρακάτω, μερικές απο τις παροχές μας:

 

1. Προβολή του λογότυπου της εταιρείας σε σημείο της εμφάνισης της ομάδας μας. To κόστος κυμαίνεται ετησίως ανάλογα με την θέση στην εμφάνιση.

Μπροστά και πίσω στη φανέλα σε κεντρικό σημείο (10 χιλ. ευρώ), σε μανίκια, σορτσάκι μπροστά και πίσω, στον ώμο, αλλά και χαμηλά πίσω στη φανέλα (5 χιλ. ευρώ).

  1. Ένα αυτοκόλλητο δαπέδου (3Χ1), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο θα μείνει μόνιμα όλη τη χρονιά. Πρόκειται για τον καλύτερο τρόπο προβολής στα τηλεοπτικά παιχνίδια. 

 

- Προβολή της μακέτας της εταιρείας σας κατά την διάρκεια της μετάδοσης των αγώνων μας σε LIVE STREAMING στα ταιμ-άουτ και στο ημίχρονο (4-5 φορές σε κάθε παιχνίδι σίγουρα).

-Ραδιοφωνικό σποτ της εταιρείας σας στο γήπεδο μας, πριν την έναρξη, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα (4-5 σποτ).

Ολο αυτό το πακέτο (αυτοκόλλητο δαπέδου, μακέτα για το LIVE STREAMING) και ραδιοφωνικό σποτ, έχει κόστος 3 χιλ. ευρώ το χρόνο.

  1. Μια τηλεοπτική ταμπέλα (3Χ1),σε σημείο απέναντι από τις κάμερες για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις, σε εμφανές σημείο.

Το κόστος αυτό, είναι 2,5 χιλιάδες ευρώ.

4. Μια ταμπέλα σε θέση του γηπέδου, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου. Το κόστος για αυτό είναι 1000 ευρώ.

  1. Παρουσία του λογότυπου της εταιρείας στα Backtrop της συνέντευξης τύπου και σε αυτό, που κάνουν δηλώσεις οι αθλητές, μετά τους αγώνες.  Ακόμη στα δελτία τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ, που είναι καθημερινά, σε 400 μέσα ενημέρωσης όλης της χώρας.

  1. Τοποθέτηση του λογότυπου της εταιρείας σας στο match programme, με ενημερωτικά στοιχεία για κάθε παιχνίδι, το οποίο μοιράζουμε στυς φιλάθλους, ενώ παίζει πολύ δυνατά και στα δικά μας μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και instagram.

  1. Μπάνερ με το λογότυπο της εταιρείας στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr, αλλά και στην σελίδα μας ofivolleyball.gr

· Το λογότυπο της εταιρεία σας, θα μπεί στην ομάδικη φωτογράφιση της ομάδας μας. Η φωτογραφία θα δημοσιευτεί σε όλα τα ΜΜΕ αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

·  Το λογότυπο της εταιρεία σας θα μπεί σε εβδομαδιαία VIDEOS με συνεντεύξεις και αφιερώματα που κάνουμε μέσα απο το OFI VOLLEY BALL TV που ειναι το επίσημο κανάλι μας στο YOUTUBE και μέσα απο αυτό θα γίνεται αναπαραγωγή σε όλες τις αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας.

Images