Το Κύπελλο Κρήτης κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ (VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Κύπελλο Κρήτης κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ (VIDEO+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τον πρώτο τίτλο της σεζόν, κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Κέρδισε τον Κύδωνα με 3-0 στον τελικό του Κυπέλλου Κρήτης "Κωστής Ψαρουδάκης", στο κλειστό του Λίντο και πανηγύρισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το τρόπαιο.

Οι γυναικες του ΟΦΗ, που ετοιμάζονται για να μπούν στην μάχη της Α2 σε λίγες μέρες, ήταν κυρίαρχες στο παιχνίδι και πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη με 25-16, 25-16 και 25-15.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση του τροπαίου έδωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, που ήταν "παρών" στον τελικό και την απονομή.

To τρόπαιο παρέδωσε στην ομάδα του ΟΦΗ, ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας ανέφερε μετά τη λήξη του τελικού, ότι  "η ομάδα είχε πολύ καλό ρυθμό. Ήμασταν πολύ καλοί στο κομμάτι σερβίς-υποδοχή. Δείχνουμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της Α2 στην επόμενη Κυριακή. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και πλέον η προσοχή μας στρέφεται στο πρωτάθλημα".

Τα σετ: 25-16, 25-16, 25-15.

ΟΦΗ (Προύφας): Kαλουτσάκη, Πρινιωτάκη, Μαριάτου, Παπουλίδου, Κοζωνάκη, Πιτσούλη, Αντιφιλιώτη, Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Αραμπατζή, Βεργετάκη,Φανιουδάκη Νικ, Ματαλλιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ.

Δείτε σε LIVE STREAMING την αναμέτρηση.