Τα δυο αστέρια απο το βόλεϊ του ΟΦΗ συνόδευσαν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Ηράκλειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα δυο αστέρια απο το βόλεϊ του ΟΦΗ συνόδευσαν την Ολυμπιακή Φλόγα στο Ηράκλειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

To βόλει του ΟΦΗ, είχε την τιμητική του, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, στο Ηράκλειο.

Τα δυο "αστέρια" του ΟΦΗ, οι διεθνείς αθλήτριες με την Κ18 της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, αθλήτριες του ΟΦΗ, Εύη Πρινιωτάκη και Εμμανουέλα Πιτσούλη, ήταν συνοδοί της Ολυμπιακής Φλόγας, που ξεκίνησε το ταξίδι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει:

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, η ναυαρχίδα του αθλητισμού της Κρήτης, που φιλοξενεί 10 αθλήματα και 1800 αθλητές στις τάξεις του, δεν θα μπορούσε να μην έχει την τιμητική του, στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας, που ξεκίνησε το ταξίδι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».
Βασική λαμπαδηδρόμος, ήταν μια απο τις κορυφαίες αθλήτριες που έχει αναδείξει ο ΟΦΗ και ο Κρητικός αθλητισμός, η Στέλλα Πιλάτου, δεύτερη στην Ευρώπη, στο Άλμα εις μήκος, 2η θέση (2005) και 5η θέση (2002) στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών, 3η θέση στο Παγκόσμιο Φοιτητικό, 6η (2003) και 7η θέση (2006) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, 2η θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες (2001), 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών (2002), 6η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νεανίδων (1999), με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, με διακρίσεις σε 6 Βαλκανικά και 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας.
Επίσης, συνοδοί της Ολυμπιακής Φλόγας, ήταν οι διεθνείς αθλήτριες με την Κ18 της Εθνικής ομάδας βόλεϊ, αθλήτριες του ΟΦΗ, Εύη Πρινιωτάκη και Εμμανουέλα Πιτσούλη.
Ακόμη, συνοδοί της Ολυμπιακής Φλόγας, ήταν πρώην και νυν αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι Νίκος Σταματάκης και Αθηνά Μανιαδή (Άρση Βαρών) και ο Γιάννης Αρώνης (πόλο).

Δείτε φωτογραφίες