Ελλη Μανάϊ: Μεταγραφή απο Α1 για την ομάδα γυναικών βόλει του ΟΦΗ

Ελλη Μανάϊ: Μεταγραφή απο Α1 για την ομάδα γυναικών βόλει του ΟΦΗ

Τα εντυπωσιακά μεταγραφικά χτυπήματα, συνεχίζονται για την ομάδα γυναικών του ΟΦΗ στο βόλεϊ, που αποκτά αθλήτριες με εμπειρία μεγάλων κατηγοριών, ικανές να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2, κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο ΟΦΗ, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Στην πρώτη του σεζόν ο ΟΦΗ στην κατηγορία, εμφανίζοντας μια ομάδα με τον πιο χαμηλό ίσως μέσο όρο ηλικίας (17.5 ετών) πήρε την 6η θέση, τώρα φαίνεται ότι ο πήχης μπαίνει ψηλότερα.

Μετά την έμπειρη Κατερίνα Ποδαρά (29 ετών, διαγώνιος, 1μ83) με παραστάσεις απο την Α2 και την Pre League, o ΟΦΗ, προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή.

Απέκτησε την 25χρονη (1μ85) ακραία Ελλη Μανάϊ, η οποία έχει θητεία στην Α1 κατηγορία (Volley League) και αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά στην Α2.

Η έμπειρη αθλήτρια, που έχει αγωνιστεί σε τρείς ομάδες της Α1 μέχρι τώρα (ΑΟ Θέτις, Λαμία, Παναξιακός), αλλά και σε μια της Pre League (Κόρινθος), βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπέγραψε στον ΟΦΗ, παρουσία του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δανδάλη και του προπονητή, Νίκου Προύφα.

Η Ελλη Μανάϊ, στις πρώτες της δηλώσεις, μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ, ανέφερε:

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου, σε ένα ιστορικό σύλλογο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ηθελα πολλά χρόνια να συνεργαστώ με τον κ. Προύφα. Είναι ένας προπονητής που κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα με κορίτσια απο την Κρήτη. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, ακόμα και στη μεγαλύτερη κατηγορία, γιατί το αξίζει".

O προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε για αυτή τη σπουδαία μεταγραφή: "H Ελλη είναι μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου, με μεγάλες παραστάσεις. Χρειαζόμαστε τέτοιες αθλήτριες που μπορούν να κάνουν την διαφορά, στην ομάδα μας.

Είμαι σίγουρος, ότι με την δική της προσθήκη και καποιες που θα γίνουν ακόμη, θα κάνουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, τη νέα σεζόν.

Θέλουμε κάθε χρόνο να πάμε ένα βήμα παραπάνω και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Κάποια κορίτσια απο την περσινή ομάδα δεν θα είναι μαζί μας, λόγω σπουδών και θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με έμπειρες αλλά και νέες αθλήτριες απο την Κρήτη.

Θα ήθελα με την ευκαιρία να εκφράσω και εγώ, αλλά και όλος ο οργανισμός του ΟΦΗ στο βόλεϊ, στην Ελλη Μανάϊ, τα συλλυπητήρια μας, γιατί έχασε πρόσφατα τον πατέρα της".

H Ελλη Μανάι, γεννήθηκε στο Ηράκλειο και έχει ελληνική και αλβανική υπηκοότητα.

Γεννήθηκε στις 22/5/1999 και αγωνίζεται στην θέση της ακραίας, ενώ έχει ύψος 1μ85. 

Ξεκίνησε την καριέρα της στην Αθλεση Ηρακλείου, στην οποία έπαιξε στο τοπικό πρωτάθλημα και την Α2 κατηγορία, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της, για τις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού βόλεϊ.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΜΑΝΑΙ

ASP Korinthos Greece (Pre League)
2023/24 - 2023/24

ASP Thetis Greece  (VOLLEY LEAGUE)
2022/23 - 2022/23

AON Pannaxiakos Greece (VOLLEY LEAGUE)
2020/21 - 2021/22

AO Lamia 2013 Greece (VOLLEY LEAGUE)
2020/21 - 2020/21

ATHLESI Herakleion Greece
2012/13 - 2019/20