Τα επινίκια του ΟΦΗ για την άνοδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+VIDEOS)

Τα επινίκια του ΟΦΗ για την άνοδο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+VIDEOS)

Με γλέντι, χορό και πολύ ενθουσιασμό για την επιστροφή της ομάδας, στην μεγάλη κατηγορία, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο η σεζόν, για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Η πίεση όλης της χρονιάς ήταν μεγάλη και στα επινίκια, όλη η ομάδα γλέντησε με την ψυχή της, την άνοδο!

Το σύνθημα έδωσε ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, ενώ πρωταθλητής στο... ζεϊμπέκικο αναδείχθηκε ο Φινλανδός ακραίος Πίτου Μάκινεν(!) , που έκανε την έκπληξη και κέρδισε στο νήμα τον έφορο Μιχάλη Τεφτσή, τον αρχηγό Γιάννη Ρουμελιωτάκη και τον λίμπερο της ομάδας, Γιώργο Μιχελάκη, οι οποίοι στάθηκαν αξιοπρεπώς, αλλα η ...βαθμολογία του Φινλανδού, ήταν ανώτερη.

Στα  ηχεία, έπαιζε συνεχώς το σύνθημα "είναι τρελός ο πρόεδρος", αλλά και το "ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει!", μέσα σε αποθέωση!

Απο σήμερα, οι παίκτες είναι σε διακοπές και ο καθ' ένας θα επιστρέψει στον προορισμό του, έχοντας όμως βαθιά χαραγμένες στη μνήμη του, τις μεγάλες στιγμές, της φετινής σεζόν.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, έχει ήδη ενημερώσει τους αθλητές, ότι πρόθεση του, είναι ο κορμός της ομάδας και τα περισσότερα παιδιά που ανέβασαν τον ΟΦΗ στην Volley League, να συνεχίσουν και του χρόνου, στην ομάδα. 

Περισσότερες ανακοινώσεις, πάνω σε αυτό, θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Δείτε VIDEO και φωτογραφίες απο τα επινίκια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.