Τρελό πανηγύρι για την άνοδο του ΟΦΗ σε αποδυτήρια, γήπεδο και εξέδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+VIDEOS)

Τρελό πανηγύρι για την άνοδο του ΟΦΗ σε αποδυτήρια, γήπεδο και εξέδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ+VIDEOS)

Ο τελευταίος πόντος του Μιχαίλοβιτς, για το 25-20 του τρίτου σετ,  που έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ με 3-1 και την ανοδο στην Volley League, έδωσε το σύνθημα στον κόσμο του ΟΦΗ, να στήσει ένα τρελό πανηγύρι στο "παλατάκι", που γνώρισε μεγάλες στιγμές και η προσέλευση των φιλάθλων, έσπασε κάθε ρεκόρ!

Ο κόσμος μπήκε μέσα και έγινε ένα με τους παίκτες, σε μια συγκλονιστική στιγμή.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, έδωσαν τις φανέλες στους φιλάθλους, για να τους ευχαριστήσουν, για την τρομερή συμπαράσταση,που τους έδωσαν στους τελικούς, με τον Πανιώνιο, πανηγύρισαν και τραγουδούσαν συνθήματα, μαζί τους, για αρκετή ώρα, ενώ το πάρτι, λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε απο τους παίκτες του ΟΦΗ, στα αποδυτήρια, όπου έγινε χαλασμός!

Κεντρικό πρόσωπο, στους πανηγυρισμούς, ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης,  ο οποίος με δάκρυα στα μάτια, αφιέρωσε την άνοδο στην οικογένεια του και στην εταιρεία Δανδάλης, για τη στήριξη που παρέχει στον ΟΦΗ.

Και αυτή η άνοδος του ΟΦΗ, όπως και εκείνη του 2019 (τότε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου), είναι για τον ίδιο μια προσωπική δικαίωση.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης, μπήκαν και αυτοί στο γηπεδο, στους πανηγυρισμούς, μετά το τέλος του αγώνα και έδωσαν συγχαρητήρια, στον πρόεδρο του ΟΦΗ, στους παίκτες και τον κόσμο, για την φανταστική ατμόσφαιρα και τη μεγάλη επιτυχία του ΟΦΗ και του Κρητικού Αθλητισμού, καθώς το νησί, αποκτά ξανά εκπρόσωπο, στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Στο γήπεδο και ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής, με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επί ημερών Γιάννη Κουράκη, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, κατασκευάστηκε το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Στο γήπεδο και η υποψήφια Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολλά χρόνια παράγοντας του βόλεϊ, η Μαρία Καλουδιώτη, έδωσε και αυτή συγχαρητήρια για την άνοδο.

Πρώτος διαιτητής στο παιχνίδι, μια απο τις κορυφαίες ελληνικές σφυρίχτρες, ο Αλέξανδρος Μυλωνάκης και δεύτερη διαιτητής η ανερχόμενη Ελένη Τραχαλάκη απο το σύνδεσμο Κρήτης. Το επίπεδο της διαιτησίας σε ένα δύσκολο παιχνίδι, ήταν υψηλό. Παρατηρητής, ο Βασίλης Κοκοτσάκης.

Πέρα απο τον κόσμο του ΟΦΗ, μια όμορφη νότα στο παιχνίδι, ήταν η παρουσία αθλητών απο όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι οποίοι έσπευσαν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στην ιστορική άνοδο.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ, πέταξαν χιλιάδες χαρτάκια, στον αέρα, σε μια εντυπωσιακή στιγμή.

Χρειάστηκε αρκετή ώρα, αυτά να σκουπιστούν, απο το παρκέ, ώστε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ηταν μια σπουδαία βραδιά για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του, που θα μείνει στην ιστορία!

Δείτε παρακάτω video και φωτογραφίες.