"Στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες, στο μυαλό και την καρδιά μας" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

"Στιγμές που θα μείνουν βαθιά χαραγμένες, στο μυαλό και την καρδιά μας" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σεζόν, ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Δανδάλης και όλος ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ θα ήθελαν να ευχαριστήσουν, όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, προκειμένου αυτή, να επιστρέψει στα σαλόνια της Volley League.
Ευχαριστούμε το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες μας, το staff της ομάδας, που κατέθεσαν και την ψυχή τους και έγραψαν τα ονόματα τους, με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου μας.
Ευχαριστούμε το μεγάλο χορηγό μας, τον "ΚΑΦΕ ΔΑΝΔΑΛΗ", αλλά και όλους τους χορηγούς-υποστηρικτές μικρούς και μεγάλους, που στάθηκαν δίπλα μας, όλη τη χρονιά και τους θέλουμε στο πλευρό μας και τη νέα σεζόν.
Ευχαριστούμε, όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τους γονείς και τους αθλητές του συλλόγου, που ειδικά στους τελικούς, δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.
Αφήσαμε για το τέλος, τον κορυφαίο "συμπαίκτη" μας, στον θρίαμβο της ανόδου.
Τον υπέροχο κόσμο μας, ο οποίος στα κρίσιμα παιχνίδια των τελικών, γέμισε το γήπεδο, δημιούργησε μια φανταστική ατμόσφαιρα και έδειξε τη δύναμη του ΟΦΗ, ενώ δίδαξε και αθλητικό πολιτισμό, σε μια δύσκολη εποχή για τον αθλητισμό της χώρας, με πολλά παρατράγουδα.
Μας παρέσυρε με το πάθος και το τραγούδι του και μας έδωσε δύναμη, να βγούμε νικητές απο αυτή τη δοκιμασία!

Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για μας, να κρατήσουμε, αυτόν τον κόσμο δίπλα μας, στα επόμενα χρόνια!
Γιατί όπως έχει αποδειχθεί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κατακτήσουμε πολύ υψηλές και δύσκολες κορυφές!
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα απο την καρδιά μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για του χρόνου, με τον ΟΦΗ μας, στη μεγάλη κατηγορία! 

Οι στιγμές που ζήσαμε φέτος, θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό και την καρδιά μας! #ofivolleyball