Κοντά στο βόλεϊ του ΟΦΗ η Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης

Κοντά στο βόλεϊ του ΟΦΗ η Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης

Κοντά στην ανδρική και γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, είναι η Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης.

Στο δείπνο που παρέθεσε, στην υπέροχη λέσχη του, στο κέντρο του Ηρακλείου, ο σύνδεσμος φιλάθλων σε αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ που βρίσκονται στην Κρήτη, αυτήν την εποχή, επιβεβαιώθηκε, αυτή η στήριξη, που θα είναι ακόμα πιο δυνατή τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα μέλη της λέσχης, έδωσαν συγχαρητήρια στα μέλη της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, για την επιστροφή στην Volley League, αλλά και στα κορίτσια του ΟΦΗ, που κάνουν αξιόλογη προσπάθεια στην Α2 κατηγορία.

Οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ, θα στηρίξουν την προσπάθεια του βόλει σε άνδρες και γυναίκες τη νέα σεζόν και αυτό αποτελεί ένα στοίχημα που έχει θέσει, ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ.

Να κρατήσει δηλαδή, αυτόν τον υπέροχο κόσμο, ο οποίος στους περσινούς τελικούς με τον Πανιώνιο, ήταν σημείο αναφοράς, σε όλη την Ελλάδα.

Στην συνάντηση των μελών της λέσχης, με αντιπροσωπεία αθλητών και μέλη της διοίκησης του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, η βραδιά κύλησε όμορφα, με γευστικούς μεζέδες και πολύ συζήτηση για τον ΟΦΗ.

Ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τη Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης, για την όμορφη βραδιά, αλλά και τη στήριξη τους, στο τμήμα βόλεί του συλλόγου.

Οπως και όλους τους συνδέσμους του ΟΦΗ, που με την παρουσία τους στους τελικούς με τον Πανιώνιο, έκαναν την διαφορά, στην προσπάθεια της ομάδας, να ανέβει κατηγορία.

Κοινός στόχος, είναι, αυτή η φανταστική εικόνα, να υπάρχει και φέτος, στο "παλατάκι" του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Με ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, έγραψε για τη συνάντηση , ότι  "μια υπέροχη ομιλιτικη βραδιά, στη Λέσχη Ομιλοφρενών Μανώλης Ρασούλης. Τα παιδιά της λέσχης, φιλοξένησαν μέλη της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ και θυμήθηκαν τις μεγάλες στιγμές, της φετινής σεζόν. Ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, ευχαριστεί τα παιδιά της λέσχης και ανανεώνει το ραντεβού στο γήπεδο!".