Γιάννης Δανδάλης: "Πιστεύω πολύ στα κορίτσια του ΟΦΗ"

Γιάννης Δανδάλης: "Πιστεύω πολύ στα κορίτσια του ΟΦΗ"

Σε αναμμένα κάρβουνα, κάθεται στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, καθώς λόγω  επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα και την μάχη που δίνουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, οι Νεάνιδες του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, πιστεύει πολύ στα κορίτσια και θεωρεί ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά, σε αυτό το τουρνουά.

"Η σκέψη μου, είναι στα κορίτσια. Αν και δεν είμαι εκεί θέλω να ξέρουν, ότι είμαι μαζί τους. Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες τους και θεωρώ ότι μπορούν να φτάσουν ψηλά, σε αυτό το τουρνουά" λέει ο Γιάννης Δανδάλης.

Οι Νεάνιδες του ΟΦΗ, διεκδικούν την πρόκριση τους στην 8αδα και ξεκίνησαν την προσπάθεια τους με νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας (3-1), αλλά έχουν μπροστά τους δυο δυνατά παιχνίδια με τον ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και τον Ολυμπιακό, στα οποία και θα κριθεί η πρόκριση.

"Αν προχωρήσουμε στην οκτάδα, θα είμαι μαζί τους" τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ, που είναι ενθουσιασμένος απο το γενικότερο πρότζεκτ του ΟΦΗ στο γυνακείο βόλεϊ και αυτό που ο σύλλογος, έχει χτίσει, τα τελευταία 2-3 χρόνια και αποφέρει καρπούς.

Ο ΟΦΗ σαρώνει τους τίτλους στην Κρήτη στα αναπτυξιακά των κοριτσιών, ανεβάζει το επίπεδο των ακαδημιών του, ενώ και η προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στην Α2 με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και παιδιά απο την Κρήτη, αποτελεί σημείο αναφοράς, για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το γυνακείο βόλεϊ.

Ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης, το μέλος της επίτροπής βόλεϊ, Μαρία Παπαδάκη και φυσικά η έφορος Αντωνία Γεωργοπούλου, είναι στο πλευρό του προπονητή Νίκου Προύφα και των κοριτσιών του ΟΦΗ, στην μάχη που δίνουν στο Πανελλήνιο, που διεξάγεται στην Αθήνα.