"Ντόπες" ηθικού του Γιάννη Δανδάλη στους παίκτες του ΟΦΗ:  "Δώστε τα όλα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Volley League" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

"Ντόπες" ηθικού του Γιάννη Δανδάλη στους παίκτες του ΟΦΗ: "Δώστε τα όλα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Volley League" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

"Σε 15 μέρες κρίνονται όλα. Δώστε τα όλα να ανεβάσουμε την ομάδα στην Volley League" ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, στο δείπνο προς τους αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.

Την Κυριακή (31/3, 4μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Αρη στην πρώτη μάχη για τα πλέι-οφ και ο πρόεδρος της ομάδας, στην ομιλία του προς τους παίκτες, επιχείρησε να τους τονώσει το ηθικό.

"Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στα παιχνίδια που έρχονται. Δεν θέλω να αφήσετε ούτε σετ. Πάμε δυνατά και πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα ανέβουν στην μεγάλη κατηγορία", ανέφερε ο πρόεδρος του ΟΦΗ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, έδωσαν την διαβεβαίωση στον Γιάννη Δανδάλη, ότι θα κάνουν τα πάντα, για την επίτευξη του στόχου, που έχει θέσει ο σύλλογος.

Στο δείπνο, που έγινε μετά την προπόνηση της Πέμπτης (28/3) στο ψητοπωλείο Πεινάς-Μηνάς, που είναι εκ των χορηγών σίτισης των αθλητών της ομάδας, διαπιστώθηκε το πολύ καλό κλίμα, που υπάρχει στον ΟΦΗ.

Το τραπέζι στους παίκτες, έκανε ο Γιάννης Χονδροζουμάκης, μέλος της επιτροπής βόλεϊ του ΟΦΗ, που είναι πολύ κοντά, στην ομάδα.

Ο ίδιος εξέφρασε στους παίκτες, την απόλυτη εμπιστοσύνη του, ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει, ώστε η ομάδα να ανέβει κατηγορία.

Με χαμόγελο και καλό φαγητό, η βραδιά κύλησε όμορφα και απο σήμερα η ομάδα του ΟΦΗ, μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι με τον Αρη.

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, καλούν τους φιλάθλους, να είναι στο πλευρό τους, στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται, στα οποία ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει την επιστροφή του, στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεί.

Δείτε φωτογραφίες απο την οικογενειακή βραδιά του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ.