Εύη Πρινιωτάκη: Θερμή υποδοχή στο καμάρι του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εύη Πρινιωτάκη: Θερμή υποδοχή στο καμάρι του ΟΦΗ στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με ένα πανό που έγραφε τη φράση «μπράβο Εύη!" και είχε πάνω και προσωπικές αφιερώσεις, οικογένεια, συμπαίκτριες, ο προπονητής και η έφορος της γυναικείας ομάδας βόλει του ΟΦΗ, υποδέχθηκαν την Εύη Πρνιωτάκη, στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, για να την συγχαρούν για  την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και το Βαλκανικό πρωτάθλημα, που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα Κ17.

Η 15χρονη αθλήτρια του ΟΦΗ, δάκρυσε στην αίθουσα αφίξεων στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, όταν αντίκρισε την θερμή υποδοχή που της επιφύλαξαν, οι δικοί της άνθρωποι.

Αμέσως "χάθηκε" στις αγκαλιές των συγγενικών της προσώπων, αλλά και των συναθλητριών της, στον ΟΦΗ, που την περίμεναν μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο, για να την συγχαρούν για τις συγκλονιστικές στιγμές, που έζησε με την Εθνική ομάδα

Κοντά σε αυτούς ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας και η έφορος του ΟΦΗ Αντωνία Γεωργοπούλου και οι δυο περήφανοι για το δικό τους "παιδί". Το "καμάρι" του ΟΦΗ, που έκανε υπερήφανο το σύλλογο, με τις εμφανίσεις της, με την γαλανόλευκη.

Οπως είπε ο Νίκος Προύφας "η Εύη μας, έδειξε το ταλέντο της και η αγωνιστική της νοοτροπία και η θέληση της για να δουλέψει σκληρά, την έχουν κάνει ένα σημαντικό μέλος της εθνικής ομάδας, η οποία δικαιωματικά ανήκει στην ελίτ της ευρώπης σε αυτήν την ηλικία. Συγχαρητήρια στην Εύη Πρινιωτάκη, αλλά και σε όλα τα κορίτσια της εθνικής, που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον".

Η Εύη Πρινιωτάκη, κατάκοπη απο το ταξίδι απο τη Σερβία, μέσω Θεσσαλονίκης, δέχτηκε με χαρά τα δώρα, που της είχαν πάρει τα αγαπημένα της πρόσωπα και τους ευχαρίστησε όλους, για την υποδοχή.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ με ανακοίνωση του συνεχάρη την αθλήτρια του για το "μεγάλο καλοκαίρι που έζησε με την Εθνική ομάδα και την κατάκτηση της 4ης θέσης στην Ευρώπη και του Βαλκανικού Κυπέλλου με την Εθνική Κ17. Τα καλύτερα έρχονται και την Εύη, αλλά και για τα υπόλοιπα κορίτσια της Εθνικής" καταλήγει η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ.