Υπερήφανος ο ΟΦΗ για τα κορίτσια του που αγωνίζονται στο Πανευρωπαϊκό με την Εθνική U18- Προύφας: "Δικαίωση η συμμετοχή τους"

Υπερήφανος ο ΟΦΗ για τα κορίτσια του που αγωνίζονται στο Πανευρωπαϊκό με την Εθνική U18- Προύφας: "Δικαίωση η συμμετοχή τους"

Στον ΟΦΗ, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για την παρουσία δυο αθλητριών του συλλόγου, στην Εθνική ομάδα U18.

Η 16χρονη Εύη Πρινιωτάκη (7-2-2008) και η 17χρονη Εμμανουέλα Πιτσούλη (12-03-2007), επελέγησαν στην τελική 14αδα της Εθνικής και τα δυο κορίτσια του ΟΦΗ, σε μια ιστορική στιγμή για τον οργανισμό βόλεϊ του ΟΦΗ, με δυο κορίτσια στην ίδια Εθνική ομάδα, βρίσκονται ήδη στην Αγκυρα με την αποστολή της Εθνικής και ετοιμάζονται να μπούν στην μάχη των αγώνων του 1ου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ20, η τελική φάση του οποίου θα γίνει τον Ιούλιο, στο Ηράκλειο.

"Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για την εξέλιξη των αθλητριών μας. Έχουν δουλέψει τα τελευταία χρόνια πολύ σκληρά και μαζί με το ταλέντο και τα προσόντα που διαθέτουν, αποτελεί δικαίωση για τις ίδιες αλλά και όσους είναι δίπλα τους, η συμμετοχή τους στην Εθνική μας" τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, που έχει περάσει ατελείωτες ώρες δουλειάς με τα κορίτσια, τα οποία αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας του ΟΦΗ, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

"Αξίζουν συγχαρητήρια στις ίδιες, αλλά και στους γονείς τους για την στήριξη τους, όλα αυτά τα χρόνια, που συνεργαζόμαστε, αλλά και στις συναθλητριες τους γιατί μέσα από την ομαδική δουλειά που γίνεται έρχονται και οι ατομικές επιτυχίες" συμπλήρωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ και κατέληξε λέγοντας ότι "είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες διακρίσεις,τόσο για την Εμμανουέλα, όσο και την Εύη, αλλα και για άλλες αθλήτριες μας. Καλή επιτυχία στην Εθνική μας, καλή επιτυχία στα κορίτσια μας. Πάμε δυνατά κυρίες μου!" συμπλήρωσε ο Νίκος Προύφας.

Να σημειωθεί ότι εκτός απο τις Πρινιωτάκη-Πιτσούλη που είναι στην Εθνική U18, ο ΟΦΗ διαθέτει και την 14χρονη ακραία (1μ77) Κωνσταντίνα Παπαδάκη, στην Εθνική U17, συμπληρώνοντας μια δυνατή τριάδα στις Εθνικές ομάδες.

Στην φωτογραφία ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, με την Εμμανουέλα Πιτσούλη αριστερά και την Εύη Πρινιωτάκη δεξιά.

Δείτε εδώ τους αγώνες των κοριτσιών του ΟΦΗ, με την Εθνική ομάδα. Πρώτος αντίπαλος η Σερβία.