Τη δεύτερη θέση στην Κρήτη, πήραν οι Κορασίδες του ΟΦΗ

Τη δεύτερη θέση στην Κρήτη, πήραν οι Κορασίδες του ΟΦΗ

Τη δεύτερη θέση στην Κρήτη, κατέκτησαν οι Κορασίδες του ΟΦΗ, στο βόλει, συνεχίζοντας την δυνατή παρουσία των κοριτσιών του ΟΦΗ, στη φετινή σεζόν, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Μετά τους τίτλους στην κατηγορία γυναικών και νεανίδων, ο ΟΦΗ ζήτησε τον τίτλο και στην κατηγορία των κορασίδων, αλλά τα κορίτσια του ΟΦΗ μετά απο δυο συναρπαστικούς τελικούς με τον Πήγασο, είχαν δυο ήττες με 1-3 σετ στο κλειστό του ΒΑΚ και 3-2 στο Λίντο και έτσι κατέλαβαν την δεύτερη θέση.

"Είμαι υπερήφανος και πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια των κοριτσιών. Είχαμε τραυματισμούς και δυσκολίες τις τελευταίες μέρες, αλλά τα παιδιά πάλεψαν, μέχρι και τον τελευταίο πόντο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πήγασου και καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας.

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια του ΟΦΗ, είχαν και στους δυο τελικούς της σημαντική απώλεια της Εύης Πρινιωτάκη (μέλος της Εθνικής ομαδας  U-17), η οποία ήταν τραυματίας και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί.

Ενώ μέτρησε και η κόπωση κάποιων κοριτσιών, καθώς ο ΟΦΗ έδωσε σε 48 ώρες τρείς τελικούς γυναικών-κορασίδων!

Η προσοχή του ΟΦΗ πλέον, στρέφεται στην κατηγορία των Παγκορασίδων, όπου θέλει να φτάσει και σε αυτήν την κατηγορία στους τελικούς.

Αναλυτικά οι δυο τελικοί:

1ος τελικός: ΟΦΗ-Πήγασος 1-3 (22-25,26-24,22-25, 19-25).

2ος τελικός: Πήγασος-ΟΦΗ 3-2 (22-25, 26-24, 22-25, 19-25).

Το ρόστερ του ΟΦΗ στους τελικούς: Καλουτσάκη, Φανιουδάκη, Ζλατιλίδη, Βυνιχάκη, Πιτσούλη, Πιτσικάκη, Ματαλλιωτάκη, Βλαχάκη.