Την Τετάρτη 10/4, στις 5μμ, στο κλειστό του ΒΑΚ, ο πρώτος τελικός ανόδου του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο

Την Τετάρτη 10/4, στις 5μμ, στο κλειστό του ΒΑΚ, ο πρώτος τελικός ανόδου του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο

Την Τετάρτη 10/4, θα ξεκινήσουν οι τελικοί του ΟΦΗ, κόντρα στον Πανιώνιο, για την άνοδο στην Volley League.

H ομάδα που θα κάνει δυο νίκες, θα πάρει το εισιτήριο ανόδου, με τον ΟΦΗ να έχει το πλεονέκτημα έδρας, κάτι που σημαίνει ότι το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι (αν χρειαστεί) θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 10/4, 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Θα ακολουθήσει το δεύτερο παιχνίδι, το Σάββατο 13/4, στο κλειστό γυμναστήριο "Ανδρέας Βαρίκας".

Και αν χρειαστεί, θα γίνει τρίτο παιχνίδι στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, την Τετάρτη 17/4, στις 5μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

ΟΦΗ και Πανιώνιος, προκρίθηκαν στους τελικούς με 2-0 στις νίκες, απέναντι σε Αρη (3-0, 2-3 ο ΟΦΗ) και Ηρακλή (3-0, 1-3) αντίστοιχα.

Να σημειωθεί ότι, στα δυο παιχνίδια που έδωσαν ΟΦΗ και Πανιώνιος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ πήρε και τα δυο στο ται-μπρέικ (3-2 στο ΒΑΚ και 2-3 στην Αθήνα). Ηταν και οι δυο συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ο ΟΦΗ στην κανονική διάρκεια, τερμάτισε δεύτερος με 38 βαθμούς, ένα πόντο πίσω απο τον πρωταθλητή Φλοίσβο που πήρε την απευθείας άνοδο, ενώ ο Πανιώνιος, τρίτος με 32 βαθμούς, δηλαδή 6 λιγότερους απο τον ΟΦΗ.

Η βαθμολογία όμως της κανονικής διάρκειας, δεν μετράει στα πλέι-οφ ανόδου, παρά μόνο οι νίκες και το μοναδικό αβαντάζ που έχει ο ΟΦΗ, είναι το πλεονέκτημα της έδρας, δηλαδή το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι (αν χρειαστεί) στο γήπεδο του.

Στον ΟΦΗ, έχουν ήδη ξεκινήσει την κινητοποίηση του κόσμου, για τον πρώτο τελικό με τον Πανιώνιο, την Τετάρτη 10/4, 5μμ, ευελπιστώντας σε μια καυτή ατμόσφαιρα, που θα σπρώξει την ομάδα στο 1-0 στις νίκες.

Αναλυτικά ο ορισμός των αγώνων Play Off 2-3 του πρωταθλήματος της PRE LEAGUE Ανδρών μεταξύ των ομάδων:

1) ΟΦΗ-ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/4/2024 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο ΑΚ.
2) ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΟΦΗ: Θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/4/2024 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Α. Βαρίκας».
3) ΟΦΗ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (αν χρειαστεί): Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17/4/2024 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειο ΑΚ.