Τα πανηγύρια του ΟΦΗ στην Μίκρα- Δανδάλης: "Λίγο έμεινε, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, με τον Πανιώνιο"

Τα πανηγύρια του ΟΦΗ στην Μίκρα- Δανδάλης: "Λίγο έμεινε, θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο, με τον Πανιώνιο"

Ο ΟΦΗ με 2-0 νίκες επί του Αρη (3-0 και 2-3) πήρε την πρόκριση για τους τελικούς των πλέι-οφ της Pre League Ανδρών και θα παίξει την άνοδο κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος επίσης, προκρίθηκε με 2-0 νίκες επί του Ηρακλή (3-0 και 1-3).

Στους τελικούς  με τον Πανιώνιο, ο ΟΦΗ θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας (στο Ηράκλειο το πρώτο και το τρίτο παιχνίδι αν χρειαστεί) με την ομάδα που θα κάνει δυο νίκες, να κερδίζει το εισιτήριο για την Volley League.

Mετά τη μεγάλη νίκη στη Μίκρα επί του Αρη με 2-3, μετά απο ένα παιχνίδι θρίλερ (16-25, 25-18, 25-18, 21-25, 11-15) οι παίκτες πανηγύρισαν την πρόκριση στους τελικούς.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, που ήταν αρχηγός αποστολής στη Θεσσαλονίκη, συνεχάρη τους παίκτες του ΟΦΗ για την ψυχή που έβγαλαν στο παιχνίδι. Οπως είπε "συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε μια ακόμη μεγάλη νίκη και προχωράμε. Λίγο έμεινε. Καλώ τον κόσμο του ΟΦΗ, να είναι μαζί μας, στον τελικό με τον  Πανιώνιο".

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε με τη σειρά του, ότι "είχαμε το προβάδισμα μετά τη νίκη στο Ηράκλειο. Ημασταν αποφασισμένοι. Ακόμα και στα δύσκολα σημεία είχαμε δυνάμεις και ποιότητα και το πήραμε. Τώρα σκεφτόμαστε τους τελικούς. Ξέρουμε τον Πανιώνιο. Πάμε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας, που είναι η άνοδος".

Με ανάρτηση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ, μετά τη νίκη στη Μίκρα και μια selfie των παικτών, ανέφερε ότι:

"Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά!

Μια ακόμη "απόδραση" ανόδου, για την ΟΦΑΡΑ μας!
Αυτή τη φορά, στην Μίκρα επί του αξιόμαχου Αρη με 2-3 στο τάι-μπρέικ (16-25, 25-18, 25-18, 21-25, 11-15).
Ηρθε η ώρα, για τους τελικούς, με τον Πανιώνιο!
Προχωράμε βήμα-βήμα, για την άνοδο!
Στον πρώτο τελικό το "παλατάκι" του ΒΑΚ, πρέπει είναι κατάμεστο! 
ΟΦΗ, είμαστε!"