Τα κορίτσια του ΟΦΗ με 4 β κράτησαν ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ και του Κρητικού βόλεϊ στο Πανελλήνιο Κ20 (VIDEOS)

Τα κορίτσια του ΟΦΗ με 4 β κράτησαν ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ και του Κρητικού βόλεϊ στο Πανελλήνιο Κ20 (VIDEOS)

Οι πρωταθλήτριες Κρήτης, Νεάνιδες του ΟΦΗ, κράτησαν ψηλά τη σημαία του ΟΦΗ, αλλά και του Κρητικού βόλει στο Πανελλήνιο Κ20, που έγινε στην Αθήνα.

Μπορεί η πρόκριση στην επόμενη φάση να χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά τα κορίτσια του ΟΦΗ κοίταξαν στα μάτια όλες τις ομάδες, όπως τον Ολυμπιακό, αλλά και την Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, η οποία είναι πρωταθλήτρια Αθηνών και πέρσι αναδείχθηκε δεύτερη στην Ελλάδα.

Τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, ηττήθηκαν απο την Δεξαμενή Μεταμόρφωσης με 3-2 σετ μετά απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ηττήθηκαν απο το Ολυμπιακό με 3-1, μετά απο ένα εξίσου δυνατό ματς και κέρδισαν τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0 σετ.

Με 4 βαθμούς (μια νίκη και μια ήττα με 3-2) κατέλαβαν την τρίτη θέση στον όμιλο και επιστρέφουν στην Κρήτη, με ικανοποίηση για το πρόσωπο που παρουσίασαν και πολλά συγχαρητήρια για την μαχητικότητα που έδειξαν σε όλα τα παιχνίδια.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, ανέφερε για την εικόνα της ομάδας του, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

"Κοιτάξαμε στα μάτια ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός και η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και χάσαμε τη πρόκριση στις λεπτομέρειες. Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια, γιατί έδειξαν το υψηλό επίπεδο τους και το μέλλον που έχουν.

Δεχθήκαμε συγχαρητήρια απο όλες τις ομάδες και απο ανθρωπους του βόλει, για το πρόσωπο που παρουσιάσαμε.

Ευχαριστώ τυς γονείς για την συμπαράσταση τους στους αγώνες, αλλά και τον πρόεδρο μας Γιάννη Δανδάλη, που διευκολύνει το έργο μας, με κάθε τρόπο.

Επίσης θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, για την φιλοξενία τους, που ήταν υποδειγματική".

ΟΦΗ (Προύφας): Ζλατιλίδου, Πιτσούλη, Βυνιχάκη, Λούπη, Φανιουδάκη Ν, Πρινιωτάκη, Καλουτσάκη, Φανιουδάκη Ε, Προύφα, Τζώρτα, Νικολάου, Ματαλλιωτάκη, Ντουράκη.

Τα αποτελέσματα του ΟΦΗ

ΟΦΗ - ΑΟ Δεξαμενής Μετ. 2-3 (25-19, 18-25, 27-29, 25-19, 13-15).
Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΟΦΗ 3-1 (25-22, 25-20, 15-25, 25-19).
ΟΦΗ - Ερυθρός Αστέρας 3-0 (25-16, 25-21, 25-20).

*Την πρόκριση πήραν ο Ολυμπιακός και η Δεξαμενής Μεταμόρφωσης, στην τρίτη θέση τερμάτισε ο ΟΦΗ και στην τέταρτη ο Ερυθρός Αστέρας.

 

Δείτε παρακάτω τα παιχνίδια του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα