Συνέντευξη του Γιάννη Δανδάλη στο match programme του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟ

Συνέντευξη του Γιάννη Δανδάλη στο match programme του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟ

Με συνέντευξη του προέδρου του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, κυκλοφόρησε το match programme του ΟΦΗ για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου (Κυριακή 23/10, 6μμ).

"Το όραμα μου στο βόλει του ΟΦΗ είναι να δώ κάποια στιγμή γεμάτο το γήπεδο μας. Είναι κρίμα, να μην αγκαλιάζει ο κόσμος, αυτήν την προσπάθεια, που κάνουμε. Εύχομαι αυτή τη σεζόν να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μπορούμε μαζί με τους φιλάθλους μας, να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες μας" τονίζει ο στυλοβάτης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ. 

Ενώ για το φετινό πρωτάθλημα των 10 ομάδων στην Volley League, αναφέρει μεταξύ άλλων  "το περιμένω πιο ανταγωνιστικό, το πρωτάθλημα. Πέρσι οι 4 πρώτες ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Φοίνικας, είχαν μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους".

Τέλος για την παρουσία του ΟΦΗ, για 4η σερί χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, τονίζει ότι "όταν  πήραμε την άνοδο, για την μεγάλη κατηγορία, είχα πεί ότι ο ΟΦΗ ήρθε για να μείνει στην Volley League και δεν θα είναι είναι μια ομάδα ασανσέρ, μια ομάδα όπως κάποιες που ανέβηκαν και σήμερα δεν υπάρχουν στο χάρτη. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με σταθερότητα, ήδη έχουμε κάνει τρείς χρονιές στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει χρόνο με το χρόνο, να βελτιωνόμαστε".

Στο match programme του ΟΦΗ, θα βρείτε ακόμη, τα ρόστερ των ομάδων, με στοιχεία για όλους τους παίκτες, ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αλλά και τους χορηγούς της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

Το match programme, του ΟΦΗ, το οποίο μοιράζεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι στους φιλάθλους,  είναι και φέτος μια προσφορά της ΤΥΠΟΚΡΕΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΗΣ.