Συνέντευξη Γιάννης Δανδάλης: "Το όραμα μου για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ"

Συνέντευξη Γιάννης Δανδάλης: "Το όραμα μου για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ"

"Το όραμα μου στο βόλει του ΟΦΗ είναι να δώ κάποια στιγμή γεμάτο το γήπεδο μας" τονίζει σε συνέντευξη του στο ofivolleyball.gr ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League 2022-23.

Οπως λέει ο στυλοβάτης του ΟΦΗ "τρία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία, δεν έχουμε δεί το γήπεδο μας γεμάτο και αυτό είναι ένα παράπονο μου. Είναι κρίμα, να μην αγκαλιάζει ο κόσμος, αυτήν την προσπάθεια, που κάνουμε. Σίγουρα σε αυτό, έπαιξε ρόλο και ο covid-19. Εύχομαι τη νέα σεζόν να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μπορούμε μαζί με τους φιλάθλους μας, να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες μας. Απο εκεί και πέρα, θέλω να έχουμε όλοι υγεία. Ολοι όσοι έχουν να κάνουν με την ομάδα μας και το σωματείο μας, συνολικά".

Ο Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή την συμμετοχή του ΟΦΗ, για συνεχόμενη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, αναφέρεται και στην υπόσχεση που είχε δώσει πριν απο τέσεερα χρόνια, όταν ο ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ανέβαινε στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει.

Οπως λέει "τότε, στο κλειστό της Ερυθραίας, όπου πήραμε την άνοδο, είχα πεί ότι ο ΟΦΗ ήρθε για να μείνει στην Volley League και δεν θα είναι είναι μια ομάδα ασανσέρ, μια ομάδα όπως κάποιες που ανέβηκαν και σήμερα δεν υπάρχουν στο χάρτη. Μπορεί η 7η θέση στις 8 ομάδες που πήραμε, να θεωρείται για κάποιους μικρή, όμως για μας είναι η καλύτερη θέση που έχει λάβει το σωματείο στην μεγάλη κατηγορία του βόλει. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με σταθερότητα, ήδη έχουμε κάνει τρείς χρονιές στην μεγάλη κατηγορία και πρέπει χρόνο με το χρόνο, να βελτιωνόμαστε".
Μετά την παραμονή της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Volley League στον ΟΦΗ, θέλουν να χτίσουν σε πιο ισχυρα θεμέλια τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται πιο ανταγωνιστική, με τη συμμετοχή 10 ομάδων, αντί 8 που ήταν την περασμένη περίοδο.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ «σίγουρα τη νέα σεζόν θα έχουμε μια παραπάνω δυσκολία με τις 10 ομάδες. Το περιμένω πιο ανταγωνιστικό, το πρωτάθλημα. Πέρσι οι 4 πρώτες ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Φοίνικας, είχαν μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους. Μετά ήταν η Κηφισιά και ο Μίλων, που θέλαμε και εμείς να είμαστε κοντά τους, αλλά λόγω ατυχιών δεν καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε. Και εν συνεχεία ήμασταν εμείς και ο Φίλιππος Βέροιας, που παλέψαμε για τη σωτηρία".

Ο Γιάννης Δανδάλης, αναφέρεται και στη συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα. Οπως λέει  "ο κύριος Δεληκώστας ήταν ευλογία για μας, που υπηρέτησε το σωματείο μας. Μάθαμε πολλά απο αυτόν. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους προηγούμενους προπονητές, δεν το είχαμε αυτό, τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχει επαγγελματισμός και αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό. Το αγαπάει αυτο που κάνει. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά που συνεργάστηκε με εμάς, την περασμένη σεζον. Θέλω να συνεχίσουμε και φέτος ένα πρότζεκτ που έχουμε βάλει, όχι μόνο αγωνιστικό. Εύχομαι αυτή τη χρονιά να ολοκληρώσουμε αυτό το πρότζεκτ και να υπάρχει μια ταυτότητα στην ομάδα μας".