Συγκίνηση στην τελευταία συνάντηση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ

Συγκίνηση στην τελευταία συνάντηση της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, αποχαιρέτησε σαν οικογένεια, την φετινή σεζόν.

Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και αθλητές, συναντήθηκαν για τελευταία φορά και έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς, για τον ΟΦΗ, η οποία δεν ολοκληρώθηκε με τον στόχο, που είχε θέσει η ομάδα.

"Παλέψαμε μέχρι και τον τελευταίο πόντο, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί. Δεν τα καταφέραμε αγωνιστικά, αλλά η εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια, είναι αυτό που ήθελα να βλέπω όλη τη χρονιά. Παλέψαμε όλοι μαζί σαν οικογένεια. Αν το είχαμε κάνει από το ξεκίνημα της σεζόν, θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα" ανέφερε στους αθλητές ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης.

Στη συνέχεια μίλησαν οι αθλητές, οι οποίοι εξέφρασαν την πίκρα τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, ευχαρίστησαν τον Γιάννη Δανδάλη, για όλα όσα τους πρόσφερε, αλλά και για το γεγονός ότι ήταν δίπλα τους, στις χαρές και τις λύπες.

Οπως είπαν καθοριστικοί παίκτες της ομάδας, αν η ομάδα είχε πετύχει την σωτηρία της, είχαν αποφασίσει να μείνουν και τη νέα σεζόν και να συνεχίσουν την προσπάθεια, καθώς οι συνθήκες που παρέχει ο ΟΦΗ στους αθλητές, είναι σε υψηλό επίπεδο.

Στο ερώτημα, για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ, ο Γιάννης Δανδάλης, απάντησε στους παίκτες, ότι θα περιμένει πρώτα τις εξελίξεις στην Volleyleague, μέχρι τα τέλη Μαΐου, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, καθώς αρκετά ζητήματα είναι ακόμη αυτή τη στιγμή, ανοιχτά.

Ο Γιάννης Δανδάλης, ευχήθηκε στους παίκτες υγεία και καλό καλοκαίρι.  

Οπως είπε, δεν του αρέσουν οι αποχαιρετισμοί, αλλά το "εις το επανιδείν".

*To TAA ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League 2022-23. Συγχαίρει όμως και τον ΠΑΟΚ, για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε στους συγκλονιστικούς τελικούς οι οποίοι ανέβασαν πολύ ψηλά το επίπεδο του αγαπημένου μας αθλήματος.