Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Καναδός Jared Jarvis: "Νίκες με οποιοδήποτε κόστος" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Καναδός Jared Jarvis: "Νίκες με οποιοδήποτε κόστος" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζονται οι αφίξεις, για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ, που έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, για την 4η σεζόν της, στην Volley League.
O 27χρονος Καναδός ακραίος (1μ97) Jared Jarvis, βρίσκεται και αυτός στο Ηράκλειο και τέθηκε ήδη στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα.
Ο Jarvis ταξίδεψε από το Τορόντο για την Ελλάδα και παρά το πολύωρο ταξίδι του και την κόπωση του, έδειξε ευδιάθετος και χαρούμενος για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.
Για την Ελληνική Λίγκα και τη νέα του ομάδα, έδειξε ενημερωμένος. Όπως είπε «ξέρω ότι είναι μια δυνατή λίγκα. Αρκετοί Καναδοί αθλητές έχουν παίξει εδώ και μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Ενας από αυτούς είναι ο Στίβεν Χαντ, που πέρασε από τον ΟΦΗ. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ελλάδα, ακόμα και σαν επισκέπτης. Είδα φωτογραφίες και video από την χώρα σας και την κουλτούρα της».
Για τους στόχους του, με τον ΟΦΗ, ανέφερε πως «δεν υπέγραψα ποτέ συμβόλαιο για να χάνω. Ηρθα για να κερδίζω, με οποιοδήποτε κόστος».
*Στο Ηράκλειο, βρίσκεται ήδη και ο Θοδωρής Τσαδήμας (27, 1μ82, λίμπερο), ο οποίος επίσης τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του ΟΦΗ. Οι μοναδικές εκκρεμότητες είναι ο Rodrigo Ruiz Abrao (Βραζιλία, 26, 1μ95, ακραίος) και ο Igobe Sikuku (Μποτσουάνα Αφρική, 28, 2μ04, διαγώνιος), οι οποίοι αναμένονται στο Ηράκλειο, τα επόμενα 24ωρα.