Στον ΟΦΗ τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης

Στον ΟΦΗ τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης

Τα καλύτερα ταλέντα της Κρήτης, βάζει στο ρόστερ της, η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής της, στην Α2 βόλει.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ, έχουν δημιουργήσει μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 17 ετών, κυρίως, με αθλήτριες απο την Κρήτη.

Τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, πέντε (!) αξιόλογες αθλήτριες, απο την ομάδα του Πήγασου.

Πρόκειται για αθλήτριες γεννημένες απο το 2006 και μετά.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ απέκτησε με μεταγραφή τις παρακάτω αθλήτριες:

-Δανάη Αραμπατζή (2006, Ακραία, Διαγώνιος).

-Ελευθερία Βεργετάκη (2006, Κεντρικός).
-Κωσταντίνα Παπαδάκη (2009, Ακραία).
-Κατερίνα-Αννα Αντιφιλλιώτη (2007, Πασαδόρος).
-Κλέα Ζάλλη (2006, λίμπερο).

Πρόκειται για κορίτσια-όπως τα περισσότερα του ΟΦΗ-τα οποία εκτός απο την ομάδα γυναικών, θα ενισχύσουν και τα αναπτυξιακά τμήματα Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων.

Απο τις παραπάνω αθλήτριες η 14χρονη Κωσταντίνα Παπαδάκη (ακραία), είναι στην προεπιιλογή για την  Εθνική ομάδα Παγκορασίδων (Κ16).

Με ανακοίνωση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ, ευχαριστεί την ομάδα του Πήγασου και τον πρόεδρο του συλλόγου Σπύρο Αραμπατζή, για την άριστη συνεργασία.

Στο μεταξύ, η προετοιμασία των κοριτσιών του ΟΦΗ, συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, μετράει τις τελευταίες μέρες και νέες αφίξεις αθλητριών στο προπονητικό πρόγραμμα, όπως είναι οι αδερφές Φανιουδάκη (Ελευθερία και Νικολέτα), Κική Παπουλίδου, Εμμανουέλα Πιτσούλη, Βεργετάκη Ελευθερία, Ιωάννα Ζλατιλίδη.

Η εκτίμηση είναι ότι, απο την 1η Σεπτεμβρίου θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεση του, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (το πρωτάθλημα της Α2 θα ξεικήσει στις 21 Οκτωβρίου).

Στην φωτογραφία, απο αριστερά, τα 4 απο τα 5 μεταγραφικά αποκτήματα, του ΟΦΗ, απο τον Πήγασο, η Δανάη Αραμπατζή, Κωσταντίνα Παπαδάκη, Κλέα Ζάλλη και Κατερίνα Αντιφιλιώτη (λείπει η Ελευθερία Βεργετάκη).