Στην προετοιμασία με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στο Ηράκλειο,  τα δυο "αστέρια" του ΟΦΗ

Στην προετοιμασία με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό που θα γίνει στο Ηράκλειο, τα δυο "αστέρια" του ΟΦΗ

Στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας, για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) που θα γίνει στο Ηράκλειο, απο 1 έως 9 Ιουλίου, θα συμμετάσχουντα δυο "αστέρια" του ΟΦΗ, η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη.

Οι αγώνες της τελικής φάσης, θα γίνουν στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο και τα κορίτσια του ΟΦΗ, δέχτηκαν την κλήση του Ομοσπονδιακού προπονητή, για την προετοιμασία της Εθνικής U18,  που θα γίνει στη Νεμέα και την Αθήνα, απο τις 14-25 Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας στο Ηράκλειο, 26-30 Ιουνίου.

Στον όμιλο της Ελλάδας, στην  τελική φάση του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) βρίσκονται  η Τουρκία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Φινλανδία και η Λιθουανία.

Τα ημιτελικά και ο τελικός αγώνας, του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος (U18W) θα γίνει στην πόλη Βlaj της Ρουμανίας (10-14/7).

Ο Οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τα κορίτσια και καλεί το κρητικό κοινό να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, την προσπάθεια των κοριτσιών της Εθνικής, για με μεγάλη διάκριση!