Σε καλό δρόμο ο ΟΦΗ-Φιλικό με τη ΓΕΗ

Σε καλό δρόμο ο ΟΦΗ-Φιλικό με τη ΓΕΗ

Με ένα ακόμη φιλικό με ομάδα της Κρήτης, συνεχίζει την προετοιμασία της, η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, που θα αγωνιστεί φέτος στην Pre-League.

Μετά το Ρέθυμνο (Α2), θα αντιμετωπίσει και τη ΓΕΗ (ομάδα Α2) το Σάββατο (7/10, 8.30μμ), στο δεύτερο φιλικό της σεζόν.

"Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, αλλά τα πρώτα δείγματα για την ομάδα είναι θετικά" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, που βλέπει την ομάδα του, να ολοκληρώνει την 4η εβδομάδα προετοιμασίας και συνεχίζει την δουλειά ενόψει την πρεμιέρα της Pre-League στις 4/11.

Στο μεταξύ, ικανοποίηση επικρατεί στον ΟΦΗ και για την εικόνα των δυο ξένων της ομάδας, του Φιλανδού ακραίου Μάκινεν και του Σλοβένου Μιχάλοβιτς, οι οποίοι τόσο στο φιλικό με το Ρέθυμνο (Α2), όσο και στις προπονήσεις της ομάδας, δείχνουν ότι θα κάνουν την διαφορά.

"Είναι παίκτες επιπέδου και είμαστε τυχεροί που τους βρήκαμε. Θα βοηθήσουν πολύ και οι δυο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Ενδιαφέρον για τον φετινό ΟΦΗ, όμως, παρουσιάζει και η άποψη ενός έμπειρου ανθρώπου του βόλει, του προπονητή-παίκτη της ομάδας του OΠΕ Ρεθύμνου, Θάνου Μαρούλη.

Ο πολύπειρος άλλοτε πασαδόρος, του Παναθηναικου, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Φοίνικα Σύρου, αλλά και ομάδων του εξωτερικού, ανέφερε για την εικόνα που εισέπραξε απο τον ΟΦΗ, στο τελευταίο φιλικό των δυο ομάδων ότι "ο ΟΦΗ, είναι απο τα μεγάλα φαβορί να επιστρέψει και μακάρι να επιστρέψει. Εχει δυο πολύ ποιοτικούς ξένους παίκτες. Εχει επίσης έμπειρους παίκτες, με μεγάλες παραστάσεις. Γνωρίζω τα παιδιά και βλέπω την ποιότητα που θέλει να βγάλει στο γήπεδο. Εύχομαι στον ΟΦΗ να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία".