Σε δυο μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα (K17) η Εύη Πρινιωτάκη του ΟΦΗ

Σε δυο μεγάλες διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα (K17) η Εύη Πρινιωτάκη του ΟΦΗ

Σε δυο μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα βόλει Παγκορασίδων (Κ17), θα αγωνιστεί η 15χρονη (γενν. 2008) αθλήτρια του ΟΦΗ, Εύη Πρινιωτάκη. 

Θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Κ17 που θα διεξαχθεί στην Σερβία, στην πόλη Βρίνιατσκα από 1 έως 5 Ιουλίου, αλλά και στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κοριτσιών Κ17, που θα διεξαχθεί στην Μπεκέσκαμπα της Ουγγαρίας  απο τις 11-23 Ιουλίου.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ (στην φωτογραφία με το νούμερο 18 στην κάτω σειρά, απο παλαιότερο αγώνα της Εθνικής Κ17) βρίσκεται ήδη με την αποστολή της Εθνικής στην Σερβία.

Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, η Ελλάδα έχει κληρωθεί στον Β' όμιλο μαζί με το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και την Βόρεια Μακεδονία.

Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο (1/7) κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Ο Α' όμιλος αποτελείται από την Βουλγαρία, την Μολδαβία, την Ρουμανία και την οικοδέσποινα Σερβία.

Την 14άδα της Εθνικής συνθέτουν οι: Όλγα Δρέμπελα, Δήμητρα Παπαθανασίου, Βασιλική Κρυσταλία Δαγρέ, Όλγα Μαρία Ζεϊμπέκη, Δήμητρα Νάνου, Παρασκευή Πρινιωτάκη, Μαριάνθη Αθηνά Κατσάλη, Χρύσα Καραγιάννη, Κωνσταντίνα Στυλιανέση, Ιωάννα Δημητρίου, Ελπίδα Τικμανίδου, Ειρήνη Μπιτσακτσή, Χριστίνα Τερζάκη, Μυρτώ Κλαουδάτου.

Το προπονητικό επιτελείο αποτελείται από τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Γκούντα, τους άμεσους συνεργάτες του Παναγιώτα Κεφαλά και Γιώργος Τάσιου, τον στατιστικολόγο Ιπποκράτη Δήμητσα, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Ζουραράκη και την τιμ μάνατζερ Όλγα Χατζηδημητρίου.

Το πρόγραμμα στον όμιλο της Εθνικής:

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

16.00: Μαυροβούνιο - Ελλάδα
21.00: Τουρκία - Βόρεια Μακεδονία

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

16.00: Ελλάδα - Βόρεια Μακεδονία
21.00: Μαυροβούνιο - Τουρκία

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

16.00: Βόρεια Μακεδονία - Μαυροβούνιο
21.00: Ελλάδα - Τουρκία