Πρωταθλητής Κρήτης στις Παγκορασίδες (U-16) o ΟΦΗ-Tρίτος φετινός τίτλος στα κορίτσια

Πρωταθλητής Κρήτης στις Παγκορασίδες (U-16) o ΟΦΗ-Tρίτος φετινός τίτλος στα κορίτσια

Μετά τον τίτλο (και την άνοδο στην Α2) στις γυναίκες, την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης στις Νεάνιδες, ο ΟΦΗ πήρε τον τίτλο στο νησί και στις Παγκορασίδες (U-16), επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στην Κρήτη, στα κορίτσια.

Τα ταλεντάκια του Νίκου Προύφα, έκαναν το 2-0 στους τελικούς απέναντι στην αξιολογη ομάδα του Πήγασου και κατέκτησαν την κούπα.

Οι Παγκορασίδες του ΟΦΗ είχαν κερδίσει με 3-1 σετ στον πρώτο τελικό, στο κλειστό του ΒΑΚ.

Χρειαζόταν δυο σετ, γιατον τίτλο, στον δεύτερο τελικό στο κλειστό του Λίντο, αλλά τελικά πήραν καθαρή νίκη με 3-0 σετ και κατέκτησαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησαν έξαλλα πανηγύρια, απο τα κορίτσια του ΟΦΗ, που είχαν σαν γυναικείο τμήμα, μια μαγική χρονιά, με τρείς τίτλους (Γυναίκες, Νεάνιδες, Παγκορασίδες) και συμμετοχή σε 4 τελικούς (πήρε τη δεύτερη θέση στην Κρήτη και στις κορασίδες).

Πήγασος-ΟΦΗ 0-3.

Tα σετ: 14-25, 21-25, 21-25. 

Πήγασος (Παρασκάκη): Κοκοσάλη, Κουβίδη, Αραμπατζή, Τσιγαρίδα, Κάλλα, Καρατάσσου, Εργαζάκη, Νικολάου,Αντωνοδημητράκη, Κρασανάκη, Μ. Κρασανάκη Κ, Φραγκιαδάκη.

ΟΦΗ (Προύφας): Πρινιωτάκη, Τζώρτα, Προύφα, Μπορμπουδάκη, Σεβδαλή, Κάββαλου, Παπαδάκη, Καλαιτζάκη, Πιτσικάκη, Χελιώτη, Μαριδάκη, Αλιτσάνι, Αλιάι, Νεκταρίου.

Δείτε όλο το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκαναν το πρώτο βήμα για τον τίτλο οι Παγκορασίδες του ΟΦΗ