Πρωταθλήτριες Κρήτης οι Νεάνιδες του ΟΦΗ στο βόλει

Πρωταθλήτριες Κρήτης οι Νεάνιδες του ΟΦΗ στο βόλει

Το πρωτάθλημα Κρήτης, πανηγυρίζουν οι Νεάνιδες του ΟΦΗ στο βόλει.

Μετά τη νίκη με 3-1 στον πρώτο τελικό με τον Κύδωνα, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, κέρδισαν και τον δεύτερο τελικό, στα Χανιά, με το ίδιο σκορ (3-1) και κατέκτησαν την κούπα.

Ετσι τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, θα εκπροσωπήσουν το Κρητικό βόλει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, στην κατηγορία των Νεανίδων.

Να σημειωθεί ότι οι Νεάνδες του ΟΦΗ, κατέκτησαν αήττητες το πρωτάθλημα Κρήτης!

Τα κορίτσια του ΟΦΗ αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 σετ, απο την αξιόλογη ομάδα του Κύδωνα, που ήταν και αυτή αήττητη, πριν τους τελικούς με τον ΟΦΗ, έκαναν την ανατροπή, πήραν τα υπόλοιπα τρία σετ (με τα δυο σετ, ήταν ήδη πρωταθλήτριες, σε συναδιασμό με το 3-1 του ρπωτου αγώνα στο ΒΑΚ) και κατέκτησαν τον τίτλομ με δυο νίκες στους τελικούς (με 3-1 και στα δυο παιχνίδια).

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου τελικού, τα κορίτσια του ΟΦΗ, όπως είναι λογικό, πανηγύρισαν έντονα την μεγάλη τους επιτυχία, ενώ έγινε και η απονομή, σηκώνοντας την κούπα, στα Χανιά.

Τα σετ: 25-22, 18-25, 19-25, 17-25.

ΟΦΗ (Προύφας): Φετφατζή, Ζλατιλίδου, Πιτσούλη, Βυνιχάκη, Λούπη, Φανιουδάκη Ν, Πρινιωτάκη, Καλουτσάκη, Φανιουδάκη Ε, Προύφα, Τζώρτα, Πιτσικάκη, Νικολάου, Ματαλλιωτάκη.