Παιχνίδι της χρονιάς για τον ΟΦΗ με τον Αθλο Ορεστιάδας-Δηλώσεις απο την Σύρο

Παιχνίδι της χρονιάς για τον ΟΦΗ με τον Αθλο Ορεστιάδας-Δηλώσεις απο την Σύρο

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε στην Σύρο, απο τον Φοίνικα με 3-0 και πλέον στρέφει την προσοχή του, στο παιχνιδι της χρονιάς, που θα γίνει την Κυριακή (26/2, 7μμ) στο κλειστό του Βαρδιογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, με τον Αθλο Ορεστιάδας.

Οπως παραδέχθηκε μετά το παιχνίδι στην Σύρο, ο τεχνικος του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας "για μας είναι παιχνίδι της χρονιάς με την Ορεστιάδα.Πρέπει να κερδίσουμε Πηγασο και Ορεστιάδα, για να είμαστε κοντά στα πλέι-άουτ και να διεκδικήσουμε την παραμονή μας".

Για το παιχνίδι, ανέφερε ότι "χάναμε εύκολα σερί στο σάιντ-άουτ. Στο δεύτερο και τρίτο σετ, είχαμε κακή υποδοχή στο εύκολο σερβις και στο τρίτο είχαμε κακή ανάπτυξη.Ξέρουμε τα προβλήματα μας και που πρέπει να δουλέψουμε.Το αρνητικό δεν είναι ότι δεν πήραμε βαθμούς, αλλά ότι δεν πήραμε κάτι απο το παιχνίδι.Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".

Ο κεντρικός του Ο.Φ.Η. Βαγγέλης Βαϊόπουλος  ανέφερε ότι «ήρθαμε για να διεκδικήσουμε κάτι απο το παιχνίδι. Προσπαθούμε να διεκδικούμε σετ και πόντους, γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Φοίνικας στα κρίσιμα σημεία έδειξε την εμπειρία του, έβγαλε κάποιες σημαντικές άμυνες, που ήταν κλειδί για την έκβαση του αγώνα».

Δείτε τις δηλώσεις