Πήρε ένα σετ ο ΟΦΗ, αλλά δεν πήρε πόντο  απο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΒΑΚ

Πήρε ένα σετ ο ΟΦΗ, αλλά δεν πήρε πόντο απο τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΒΑΚ

Ο ΟΦΗ πήρε σετ απο τον ΠΑΟΚ, στο "παλατάκι" του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου (1-3), αλλά δεν κατάφερε να πάρει κατι περισσότερο, απέναντι πάντως, σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα, κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ, σο τρίτο σετ, το οποίο και πήρε με 25-20, με ένα φανταστικό Ιγκόμπε Σικούκου, αλλά ο ΠΑΟΚ επέστρεψε γρήγορα στο παιχνίδι και πήρε εύκολα το τέταρτο σετ με 13-25 και τους τρείς βαθμούς.

Με τρομερό σερβίς ο ΠΑΟΚ, δημιούργσε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή του ΟΦΗ, στα δυο πρώτα σετ, στα οποία ο ΟΦΗ, παρά την φιλότιμη προσπάθεια του,  δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός.

Μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ, έδειξε να επαναπαύεται στο τρίτο σετ και ο ΟΦΗ του έκανε την ζημιά μειώνοντας σε 2-1.

Η κρητική ομάδα, δεν είχε συνέχεια ,όμως στην απόδοση της, ώστε να πάρει ένα ακόμη σετ, να κλειδώσει τον πόντο και και να διεδκικήσει ακόμη και τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ πολύ σοβαρός στο παιχνίδι του, με κορυφαίο τον Καναδό πασαδόρο Γουόλς, πήρε δίκαια το τρίποντο.

Ενώ ο ΟΦΗ, έμεινε με τις καλές εντυπώσεις του τρίτου σετ που πήρε μέσα σε αποθέωση στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, έχοντας κορυφαίο τον Αφρικάνο διαγώνιο Ιγκόμπε Σικούκου.

Τα σετ: 18-25, 19-25, 25-20, 13-25.

 

ΟΦΗ (Δεληκώστας): Τζάρβις 9, Χήρας 3, Τσαδήμας (λ 63% υποδοχή, 50% άριστες),  Ιγκόμπε Σικούκου 20,  Αντάμι 3, Βαιόπουλος 6,  Αμπράο 9, Καφαντάρης, Τσαλικιάν, Αραμπόπουλος.

ΠΑΟΚ (Μιλενκόσκι): Kόστα 8, Γουόλς 5, Κοκκινάκης λ (75% υποδοχ'η, 44 % άριστες), Βουλκίδης 14, Σωτηρίου 6, Ράπτη 16, Βαν Ντε Ντρίς 18, Τακουρίδης, Γάτσης.