Ο Νίκος Αντωνιάδης συνεργάτης του Κώστα Δεληκώστα στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ

Ο Νίκος Αντωνιάδης συνεργάτης του Κώστα Δεληκώστα στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ

 Ο 46χρονος προπονητής Νίκος Αντωνιάδης, θα είναι ο βασικός συνεργάτης του Κώστα Δεληκώστα στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Ο Νίκος Αντωνιάδης, βρίσκεται στο Ηράκλειο και μετά απο συζήτηση με τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ Γιάννη Δανδάλη, έδωσαν τα χέρια.

Οπως ανέφερε, για τη συνεργασία του, με τον ΟΦΗ "χαίρομαι που θα δουλέψω στον ΟΦΗ και στο πλευρό του Κώστα Δεληκώστα, ενός καταξιωμένου Έλληνα προπονητή. Οι στόχοι μου είναι παράλληλοι με της ομάδας. Να προσφέρω και εγώ με την τεχνογνωσία και την εμπειρία μου, στον ΟΦΗ. Γνωρίζω τα πρόσωπα στην ομάδα, τον Κώστα (Δεληκώστα) και το Γενικό Αρχηγό (Δημ. Ζλατιλίδης) και θέλω και εγώ να βοηθήσω τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει. Είναι μια νέα ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Τώρα καθιερώνεται σε αυτήν. Είναι ιστορική ομάδα, έχει ένα πρόεδρο που αγαπάει το βόλει και έχει όλες τις προϋποθέσεις να προχωρήσει. Η Κρήτη είναι μεγάλο νησί και πρέπει να έχει μια ομάδα στην μεγάλη κατηγορία".

Ο Νίκος Αντωνιάδης, πέρα απο την πρώτη ομάδα, θα έχει ρόλο και στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου η κρητική ομάδα, έχει ρίξει μεγάλο βάρος σε αγόρια και κορίτσια.

Ο Νίκος Αντωνιάδης γεννήθηκε στις 9/4/1976 στην Ορεστιάδα, είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα βόλει.

Στην προπονητική του καριέρα, έχει να επιδείξει την άνοδo στην Α1 βόλει με την ομάδα της Ορεστιάδας (2013-14), τη δεύτερη θέση στα μπαράζ ανόδου της Α2 με την Ροδίων Άθλησις (2015-16), ενώ έχει εργαστεί σαν Ομοσπονδιακός προπονητής Εφήβων, παίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων (Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης).

Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΕΠΠΕ).

Σαν αθλητής (ακραίος), με την Εθνική παίδων, κατέκτησε την 5η θέση στον κόσμο (1993) και με τον ΑΟ Ορεστιάδας τρία Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων (1989,1991, 1992) και τρία  Εφήβων (1990, 1991, 1993).