Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος  στο μεγάλο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο

Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής Νώντας Γεροθόδωρος στο μεγάλο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο

Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Νώντας Γεροθόδωρος,  μια σφυρίχτρα με παγκόσμια αίγλη στο άθλημα του βόλεϊ, θα είναι πρώτος διαιτητής, στον δεύτερο τελικό ανόδου του ΟΦΗ, με τον Πανιώνιο, το Σάββατο (13/4, 5μμ) στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας.

Δεύτερος διαιτητής, θα είναι ο κ. Βελώνης, ενώ και σε αυτό το παιχνίδι (όπως και στον πρώτο τελικό στο Ηράκλειο) θα υπάρχουν επόπτες οι κ.κ. Καπότης, Τσίτσικας. Παρατηρητής θα είναι ο κ. Γεωργόπουλος.

Ο ΟΦΗ μετά το 1-0 απο τη νίκη με 3-2 στο κλειστό του ΒΑΚ, την περασμένη Τετάρτη, θέλει μια ακόμη νίκη, για να πανηγυρίσει την άνοδο, στην Volley League.

Αν ο Πανιώνιος, ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες, θα γινει και τρίτο (τελευταίο) παιχνίδι στο κλειστό του ΒΑΚ, την προσεχή Τετάρτη (17/4, 5μμ).

Η αποστολή του ΟΦΗ, είναι απο την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνα και το μεσημέρι προπονήθηκε στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας", με άψογη φιλοξενία, απο την ομάδα του Πανιωνίου.

To απόγευμα, ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, με την πολύτιμη συνδρομή του στατιστικολόγου της ομάδας, Παναγιώτη Κουντουρίδη, είδαν VIDEO και έκαναν ανάλυση, της τακτικής του αγώνα.

Στο πλευρό της ομάδας του ΟΦΗ, θα είναι και σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, ενώ δίπλα στην ομάδα, είναι ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης και ο Μιχάλης Τεφτσής.

«Α. Βαρίκας», 17.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Ο.Φ.Η. (0-1 νίκες)
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βελώνης, Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Καπότης, Τσίτσικας.