Ο Γιώργος Τζιουμάκας στο ofivolleyball.gr : "Ηρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα"

Ο Γιώργος Τζιουμάκας στο ofivolleyball.gr : "Ηρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα"

"Ηρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα" ανέφερε το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Γιώργος Τζιουμάκας (28, 2μ06, διαγώνιος).

Ο διαγώνιος της Εθνικής ομάδας, βρίσκεται στο Ηράκλειο και ξεκίνησε προπονήσεις με τον ΟΦΗ, υπο τις οδηγίες του Κώστα Δεληκώστα.

Οπως ανέφερε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ "είναι τιμή μου να είμαι σε αυτήν την ομάδα! Ο ΟΦΗ με προσέγγισε με μεγάλο πάθος και αυτό με έκανε να πω το ναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω για τον ιστορικό ΟΦΗ και θα βρίσκομαι σε ένα από τα πιο ωραία νησιά της Ελλάδος".

Γιια το γεγονός ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, ο 28χρονος διαγώνιος, ανέφερε ότι "τα αποτελέσματα δεν έχουν πάει καλά στην ομάδα στον πρώτο γύρο. Αυτό όμως μπορεί να αλλάξει. Ο πρόεδρος κάνει πολλές κινήσεις. Σε ότι με αφορά, ήρθα για να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να σώσουμε την ομάδα. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με την ομάδα. Πρέπει να κάνουμε νίκες, όσες πιο πολλές γίνεται. Να δεθούμε σαν ομάδα, να παίξουμε καλό βόλει και οι νίκες και η σωτηρία θα έρθει".

O Γιώργος Τζιουμάκας, θα κάνει ντεμπούτο με το ΟΦΗ, στο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αριστοτέλη Σκύδρας, το προσεχές Σάββατο (28/1, 6μμ).