ΟΦΗ: "Αν κερδίσουμε τον Αθλο, αποκτάμε ελπίδες σωτηρίας"

ΟΦΗ: "Αν κερδίσουμε τον Αθλο, αποκτάμε ελπίδες σωτηρίας"

Το παιχνίδι της χρονιάς, που είναι και το τελευταίο εντός έδρας, για τη φετινή σεζόν, δίνει την Μεγάλη Πέμπτη (13/4, 5μμ) η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.
Υποδέχεται τον βασικό ανταγωνιστή της, για την σωτηρία, τον Αθλο Ορεστιάδας και θέλει νίκη με καθαρό τρίποντο, ώστε να μειώσει την μεταξύ τους διαφορά στους δυο βαθμούς και στη συνέχεια τα πάντα να κριθούν, στις τελευταίες δυο αγωνιστικές των πλέι-άουτ.
Ο ΟΦΗ έχει κάνει δυο συνεχόμενες νίκες, με Πήγασο Πολίχνης και Αριστοτέλη Σκύδρας και πηγαίνει για την τρίτη συνεχόμενη στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ενώ έχει θέσει ως στόχο το απόλυτο, μέχρι το τέλος, των πλέι-άουτ.
Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, "είμαστε φορμαρισμένοι και αποφασισμένοι, για να πάρουμε και αυτό το τρίποντο. Αν κερδίσουμε, αποκτάμε ελπίδες σωτηρίας, καθώς μένουν δυο αγωνιστικές και όλα μπορεί να συμβούν. Αν χάσουμε, το ταξίδι τελειώνει εδώ. Πιστεύω ότι η ομάδα αν δείξει το χαρακτήρα που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να συνεχίσουμε να είμαστε ζωντανοί. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι και το πιο κρίσιμο για τη συνέχεια. Για αυτό, καλώ εκ μέρους όλης της ομάδας και των παιδιών, τον κόσμο του ΟΦΗ να έρθει να μας συμπαρασταθεί και να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη".

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ

1.Πήγασος Πολίχνης 26

2.Άθλος Ορεστιάδας 20

3.Ο.Φ.Η. 15

4.Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας 4

* Οι δύο πρώτες ομάδες θα μείνουν στην κατηγορία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023 - 4η Αγωνιστική

Γυμναστήριο Καλυβίων, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Πήγασος Πολίχνης

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023 - 4η Αγωνιστική

Κλειστό Γυμναστήριο Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Ο.Φ.Η. - Άθλος Ορεστιάδας

Σάββατο 22 Απριλίου - 5η αγωνιστική

Γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», Πολίχνη 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Πήγασος Πολίχνης - Ο.Φ.Η.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Άθλος Ορεστιάδας - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας

Σάββατο 29 Απριλίου - 6η αγωνιστική

Γυμναστήριο Καλυβίων, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας - Ο.Φ.Η.

Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς», Ορεστιάδα, 19:00 (Live Streaming ESAP T.V., You Tube): Άθλος Ορεστιάδας - Πήγασος Πολίχνης