Νίκος Αντωνιάδης: "Ο ΟΦΗ πήρε αυτό που άξιζε" (VIDEO)

Νίκος Αντωνιάδης: "Ο ΟΦΗ πήρε αυτό που άξιζε" (VIDEO)

"Πήραμε αυτό που αξίζαμε" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Volley League.

Όπως τόνισε ο προπονητής απο την Ορεστιάδα "δεν μπορέσαμε να πάρουμε την πρώτη θέση, πήραμε τη δεύτερη. Αποκλείσαμε τον Αρη και πήγαμε στους τελικούς με τον Πανιώνιο, που ήταν εξαιρετική ομάδα και μας ζόρισε πολύ. Η άνοδος αυτή, μας δικαίωσε. Το θέλαμε πολύ. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες, όλη τη χρονιά. Είναι η δεύτερη φορά, που το ζω αυτό. Το είχα ζήσει και με την Ορεστιάδα. Είμαι ευχαριστημένος και ικανοποιημένος, γιατί αυτοί που με εμπιστεύτηκαν, τους ανταπέδωσα και εγώ την άνοδο. Ο κ. Δανδάλης και η διοίκηση συνολικά".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλη τη χρονιά, αλλά και στην επόμενη μέρα. Οπως ανέφερε "είχαμε δύσκολη χρονιά. Αργήσαμε στον σχεδιασμό μας, δεν ξέραμε αν θα παίξουμε Pre League ή Volley League. Χάσαμε παίκτες, αλλά παρ' όλα αυτά φτιάξαμε, μια πολύ καλή ομάδα και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας. Είναι νωρίς να πούμε, για του χρόνου. Θα δεί η διοίκηση, τα θέματα αυτά. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ανέβηκε".

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Αργύρης Ψάρρας, έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του. Οπως είπε "συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη. Ηταν μια δίκαιη νίκη. Εμείς είμαστε υπερήφανοι, για τους παίκτες μας. Ανεβήκαμε πέρσι απο την Α2, με στόχο να μπούμε στα πλέι-οφ. Κάναμε σωστά βήματα. Εχουμε διοίκηση με υγεία.Και με τον Ηρακλή στους ημιτελικούς και στους τελικούς με τον ΟΦΗ, δείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα. Στους τελικούς οι πιθανότητες ήταν 50%-50%. Είδατε όλα τα παιχνίδια και τα σετ, ήταν ανταγωνιστικά.Στο τελευταίο παιχνίδι, κάναμε κάποια εύκολα λάθη και μας κόστισαν. Δεν κάναμε καλή διαχείριση. Ηταν κομβικό το πρώτο σετ που χάσαμε, ενώ ήμασταν μπροστά. Το άθλημα κέρδισε απο αυτά τα παιχνίδια. Γεμάτα γήπεδα, μεγάλη τηλεθέαση στους αγώνες. Θα πρέπει να μας ζηλεύουν στην Volley League. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την άνοδο".

Δείτε τις δηλώσεις των δυο προπονητών.