Νίκος Αντωνιάδης: "Ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στην Volley League"

Νίκος Αντωνιάδης: "Ο ΟΦΗ αξίζει να βρίσκεται στην Volley League"

Ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-0 τον Φλοίσβο, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πηγαίνει στα πλει-οφ ανόδου της Pre League Ανδρών, ώστε να διεκδικήσει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Volley League (το πρώτο το πήρε ο πρωταθλητής Φλοίσβος), μαζί με Αρη, Ηρακλή και Πανιώνιο.

Απο τις 4 αυτές ιστορικές ομάδες, μια μόνο θα χαμογελάσει.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε μετά το 3-0 επί του Φλοίσβου, ότι ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στην Volley League, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον Φλοίσβο για την άνοδο.

Με τη σειρά του, ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΚ, Νίκος Νεόφυτος, ανέφερε ότι η ομάδα του, είχε τύχη και θέληση και ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ για την μάχη των πλει-οφ έχρισε φαβορί τον ΟΦΗ λόγω έδρας, αλλά τόνισε ότι ο Αρης, είναι αυτή τη στιγμή, η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας.

Οπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης μετά το 3-0 επί του Φλοίσβου "η νίκη αυτή, μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Θα θέλαμε να είμαστε τώρα εμείς, στη θέση του Φλοίσβου. Τους δίνουμε συγχαρητήρια για την άνοδο. Εμείς πάμε στα μπαράζ και θα προσπαθήσουμε εκεί να πετύχουμε το στόχο. Ο ΟΦΗ αξίζει να είναι στην Volley League".

Ο προπονητής του Φλοίσβου Νίκος Νεόφυτος, ανέφερε με τη σειρά του, ότι "ήταν ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες. Πολλά παιχνίδια ήταν επιπέδου Α1. Είχαμε τύχη και θέληση και πήραμε την άνοδο. Οι ομάδες που θα πάνε στα πλει-οφ, θα έχουν δύσκολο έργο. Είναι επίπονη διαδικασία.

Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή επιτυχία. Ο ΟΦΗ έχει έδρα και του δίνει αβαντάζ. Ο Αρης όμως, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας και θέλει προσοχή. Αυτές οι δυο ομάδες ειναι οι καλύτερες για μένα αυτή τη στιγμή".