Νίκος Αντωνιάδης: "Αφιερωμένη στους παίκτες και στον πρόεδρο, η νίκη"

Νίκος Αντωνιάδης: "Αφιερωμένη στους παίκτες και στον πρόεδρο, η νίκη"

Στους παίκτες του ΟΦΗ και τον πρόεδρο Γιαννη Δανδάλη, που είχε γενέθλια αφιέρωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη, ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης. "Είμαι πολύ ευχαριστημένος.  Δουλεύουμε πολύ ωραία με τα παιδιά. Είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Τους αφιερώνω αυτή τη νίκη. Οπως και στον πρόεδρο που έχει γενέθλια και σε κάποια άτομα που τρέχουν πολύ γύρω απο την ομάδα. Ξέρουν αυτοί" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ.

"Τώρα είμαστε στο καλύτερο σημείο απο ποτέ. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά έχουμε ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρο" ανέφερε ξανά ο Γιώργος Τζιουμάκας, ο κορυφαίος του ΟΦΗ με 26 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Αθλος Ορεστιάδας 3-0:

Νίκος Αντωνιάδης (προπονητής ΟΦΗ):  "Είχαμε πεί απο την αρχή ότι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, γιατί δεν εξαρτάται απο εμάς. Δεν είναι η δική μου παρουσία, είναι η μαχητικότητα των παιδιών και η δύναμη που βγάζουν αυτό το διάστημα.Παιξαμε πάλι πολύ καλά και το θέλαμε. Είχαμε πεί απο την αρχή ότι θα πάμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.Περιμένουμε ένα στραβοπάτημα απο τον Αθλο που είναι ο ανταγωνιστής μας. Ξέρετε είμαι απο την Ορεστιάδα και έχω περίεργα συναισθήματα, γιατί τους πίκρανα. Αλλά τώρα είμαι στον ΟΦΗ και θα κάνω ότι περνάει απο το χέρι μου για να τον βοηθήσω να σωθεί. Εχουμε μειώσει στους δυο βαθμούς, θα πάμε να πάρουμε και τα άλλα παιχνίδια και θα περιμένουμε κάποιο στραβοπάτημα του Αθλου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.  Δουλεύουμε πολύ ωραία με τα παιδιά. Είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Τους αφιερώνω αυτή τη νίκη. Οπως και στον πρόεδρο που έχει γενέθλια και σε κάποια άτομα που τρέχουν πολύ γύρω απο την ομάδα. Ξέρουν αυτοί. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλό Πάσχα και καλές Γιορτές με υγεία".

Γιώργος Τζιουμάκας (Διαγώνιος ΟΦΗ):  "Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Να κερδίζουμε. Θα θέλαμε να είμαστε σε άλλη θέση, αλλά δεν είμαστε. Δεν είναι ακόμη στο χέρι μας.Κάνουμε το καθήκον μας και κάνουμε χαρούμενη την ομάδα.Κάνουμε χαρούμενο τον πρόεδρο που έχει γενέθλια και θέλω να του πω Χρόνια Πολλά.Πάμε όλοι χαρούμενοι να κάνουμε Πάσχα.Οσο υπάρχουν ελπίδες, συνεχίζουμε. Τώρα είμαστε στο καλύτερο σημείο απο ποτέ. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά έχουμε ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε. Τη νίκη την αφιερώνουμε στον πρόεδρο.Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους".

Γιάννης Λάιος (Προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας):  «Μόνο βόλεϊ δεν ήταν αυτό σήμερα, καθώς έγινε κακό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές. Απλά εμείς είμασταν χειρότεροι και ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Από το δικό μας ατού, που θεωρητικά ήταν το σερβίς και μετά η άμυνα, δεν λειτούργησε τίποτα. Κι όχι μόνο δε λειτούργησε, αλλά επί της ουσίας κάναμε μόλις ένα μπλοκ. Από την άλλη πλευρά ο αντίπαλος έκανε πολύ καλό σερβίς μας πίεσε ακόμη περισσότερο από όσο περιμέναμε και από εκεί και πέρα άρχισε να χαλάει η ισορροπία. Από εμάς έλειπε ένας παίκτης που πέρασε όλη τη εβδομάδα με τραυματισμούς και ουσιαστικά κάναμε μισή προπόνηση όλη την εβδομάδα. Ήταν λίγο αναμενόμενο όλο αυτό, αλλά όχι τόσο πολύ και τόσο έντονο. Συγχαρητήρια στην ομάδα που κέρδισε, εμείς τώρα πρέπει να κάνουμε δύο νίκες για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θεωρητικά σήμερα την πίεση την είχε ο ΟΦΗ, αλλά τώρα πέρασε σε εμάς η πίεση, αφού δεν πρέπει να χάσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε…»

Γιάννης Ιωαννίδης (Aκραίος Άθλου Ορεστιάδας): «Μπήκαμε στο ματς με ένα «μαξιλάρι» ασφαλείας, το «μαξιλαράκι» αυτό πλέον έχει μικρύνει και εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το χρέος μας, δηλαδή να κερδίσουμε τα δύο τελευταία ματς στην έδρα μας για να είμαστε ασφαλείς και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Βόλεϊ είναι, αθλητισμός είναι, δεν ξέρεις τι μπορεί να ξημερώσει, αλλά συνεχίζουμε να κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας. Ο ΟΦΗ μας δυσκόλεψε σήμερα με το σερβίς και με αιχμή του δόραατος πάλι τον Τζιουμάκα, πέτυχε τη νίκη».