Νέο ταλεντάκι του ΟΦΗ στις Εθνικές ομάδες βόλεϊ-Έφτασε τους 5 εν ενεργεία  "διεθνείς" ο ΟΦΗ

Νέο ταλεντάκι του ΟΦΗ στις Εθνικές ομάδες βόλεϊ-Έφτασε τους 5 εν ενεργεία "διεθνείς" ο ΟΦΗ

Ενα ακόμη ταλεντάκι απο το βόλεϊ του ΟΦΗ, κλήθηκε στα Εθνικά συγκροτήματα.

Ο λόγος για το 14χρονο διαγώνιο Κωνσταντίνο Λαγκουβάρδο (γενν. 2010), ο οποίος απο τις 29/4 έως τις 9/5, θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U16, που θα γίνει στη Νεμέα.

Για το νεαρό αθλητή του ΟΦΗ, είναι η πρώτη του κλήση στα Ελληνικά συγκροτήματα.

Με ανακοίνωση του, ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ και ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, συγχαίρουν τον αθλητή και του εύχονται να ζήσει μεγάλες επιτυχίες με τη γαλανόλευκη.

Στην Εθνική ομάδα U16, έχει κληθεί και ένας ακόμη αθλητής του ΟΦΗ, ο 14χρονος ακραίος Γιάννης Γωνιωτάκης (γενν. 2010), ο οποίος έχει κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα.

Και οι δυο αθλητές του ΟΦΗ, είναι αθλητές του Γιάννη Καρδαμανίδη, ο οποίος δεν κρύβει την ικανοποίηση του, για την εξέλιξη των δυο ταλέντων, του ΟΦΗ.

Στο μεταξύ, το βόλεϊ του ΟΦΗ είχε μια ακόμη κλήση για τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Η Κωνσταντίνα Παπαδάκη, που έχει κληθεί ξανά στην Εθνική Κ17, κλήθηκε να συμμετάσχει στο προπονητικό Camp Εθνικών ομάδων, για αθλήτριες γεννημένες το 2009, που θα γίνει στην Τήνο, απο τις 6/5 έως τις 12/5.

Η Κωνσταντίνα Παπαδάκη, είναι αθλήτρια του Νίκου Προύφα, όπως επίσης η Εύη Πρινιωτάκη και η Εμμανουέλα Πιτσούλη του ΟΦΗ, που αγωνίστηκαν πρόσφατα με την Εθνική U20 και πλέον ετοιμάζονται για τα τελικά του Πανευρωπαϊκού, όπου θα αγωνιστούν με την Εθνική U18 στο Ηράκλειο, τον Ιούνιο.

Οι αγώνες  θα φιλοξενηθούν στο κλειστό γυμναστήριο Λίντο, και το πρώτο σερβίς θα γίνει την 1η Ιουλίου.

Στον όμιλο της Ελλάδας, κληρώθηκαν η Τουρκία, η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Γερμανία, η Ουγγαρία, η Φινλανδία και η Λιθουανία.

Ο οργανισμός βόλεϊ του ΟΦΗ, έχει πλέον πολύ δυναμική παρουσία στις Εθνικές ομάδες, καθώς με την κλήση του Κωνσταντίνο Λαγκουβάρδου, έφτασε στους 5 ενεργούς διεθνείς αθλητές-τριες!