Νέα μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του ΟΦΗ: Πήραν την 3η θέση στην Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα με το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Νέα μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του ΟΦΗ: Πήραν την 3η θέση στην Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα με το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Νέα μεγάλη επιτυχία, για τα κορίτσια της ομάδας βόλει, του ΟΦΗ.

Μετά την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της χώρας, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων Κ20, στο οποίο συμμετείχαν ως αήττητες πρωταθλήτριες Κρήτης, σημείωσαν μια ακόμη σημαντική επίδοση.

Πήραν την 3η θέση στην Ελλάδα, στο Σχολικό πρωτάθλημα, με το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου, η ομάδα του οποίου ήταν στην συντριπτική της πλειοψηφία, με αθλήτριες του ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν 11 αθλήτριες του ΟΦΗ, στην ομάδα του 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου.

Πρόκειται για τις  Πρινιωτάκη, Βεργετάκη, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Ζλατιλιδου, Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Πιτσούλη, Χανιωτάκη, Ντουράκη, Βλαχάκη. Ενώ στο ρόστερ του 11ου ΓΕΛ μετείχαν ακόμη οι Αντιφυλιώτη (ΓΕΗ), Σφακιανάκη, Νικολάου, Φραγκιαδάκη (Πήγασος).

Στην Πάφο, όπου έγινε το Φάιναλ-Φορ, συμετείχαν το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου, το Grammar School Λεμεσού, το ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης και η Σχολή Μωραϊτη (Αθήνα).

Στον ημιτελικό, τα κορίτσια του 11 ΓΕΛ Ηρακλείου, ηττήθηκαν απο το Ελλ.Κολλέγιο Θεσσαλονίκης με 3-2 στο τάι-μπρέικ (15-12), μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Ενώ στο δεύτερο παιχνίδι, κέρδισαν το Grammar School Λεμεσού με 3-1.

Πρωταθλητές Ελλάδος, αναδείχθηκαν οι Σχολές Μωραίτη (Αθήνα), που κέρδισαν στον τελικό το Ελλ.Κολλέγιο Θεσσαλονίκης.

Με την 3η θέση στην Ελλάδα, στο Σχολικό πρωτάθλημα, τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου, πέρα απο την αγωνιστική τους επιτυχία, εξασφάλισαν μόρια, για τις Πανεπιστημιακές σχολές.

Να σημειωθεί, ότι, τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ έφτασαν στο φάιναλ-φορ της Κύπρου, αφού είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα Κρήτης, ενώ στους αγώνες που ακολούθησαν στην Αθήνα, κέρδισαν στο κλειστό του Ρέντη,  το 4ο ΓΕΛ Λάρισας με 2-1 σετ (20-25, 25-20, 18-8), αλλά και το 11ο ΓΕΛ Πάτρας με 2-0 (25-8, 25-11).

Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ με ανακοίνωση του, συγχαίρει τις Νεάνιδες του ΟΦΗ, για αυτή τη νέα τους μεγάλη επιτυχία, να πάρουν την 3η θέση στην Ελλάδα, σε αυτή την σπουδαία χρονιά για αυτές,  ενώ συγχαίρει συνολικά την ομάδα του 11ου ΓΕΛ, για την σπουδαία φετινή τους πορεία στο Σχολικό πρωτάθλημα! Μπράβο σας, μας κάνατε ξανά, υπερήφανους!