Μπαράζ εκτός έδρας αγώνων για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Μπαράζ εκτός έδρας αγώνων για τα κορίτσια του ΟΦΗ

Το 2024 μπήκε με τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια, για τον ΟΦΗ.

Στο πρώτο παιχνίδι, πήγε με απουσίες και προβλήματα στην Αθήνα και γνώρισε την ήττα με  3 - 1 (27 - 29, 25 - 23, 25 - 23, 26 - 24), απο την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Τώρα, δοκιμάζεται ξανά στην Αθήνα, απέναντι στην Ενωση Ηλίου (Σάββατο 13/1, 4μμ) και θα ακολουθήσει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Γ.Σ. Πετρούπολης.

Ο ΟΦΗ που συνεχίζει στην 6αδα της Α2 βόλει γυναικών, στοχεύει να μείνει σε αυτήν, παρά το βαρύ πρόγραμμα.

Οπως τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας  "έχουμε αρκετά προβλήματα απουσιών, λόγω ιώσεων και τραυματισμών αυτήν την εποχή. Παράλληλα,  το γεγονός ότι ξεκινά και το πρωτάθλημα Κορασίδων, θα έχουμε μερικές αθλήτριες εκτός αποστολής, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν . Πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Εμεις και σε αυτό το παιχνίδι ,θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Για τον αντίπαλο, ανέφερε ότι "ο  αντίπαλος έχει ενισχυθεί σημαντικά στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο,όπως άλλωστε όλες οι Αθηναϊκές ομάδες, αλλά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και το πως θα γινόμαστε καλύτεροι".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, με την ευκαιρία της νέα κλήσης της Εύης Πρινιωτάκη και της Εμμανουέλας Πιτσούλη, στην Εθνική ομάδα Κ18, ανέφερε ότι "θα ήθελα να τις συγχαρώ, για την κλήση τους στην τελευταία επιλογή της προετοιμασίας της Εθνικής. Θα μας λείψουν, αλλά εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία τόσο στις ίδιες, όσο και στην Εθνική μας".

Σε ότι αφορά στο τελευταίο παιχνίδι του ΟΦΗ στην Αθήνα με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου, ο ΟΦΗ μπορεί να γνώρισε την ήττα με 3-1, αλλά πάλεψε όλα τα σετ. Προηγήθηκε, αλλά ο αντίπαλος επανήθλε και πήρε τελικά τη νίκη με 3-1.

Πρώτη σκόρερ του ΟΦΗ, η Αραμπατζή (18π). Ενώ επαιξε ελάχιστα η τραυματίας Μαριάτου. Δεν αγωνίστηκαν  οι Πιτσούλη-Παπαδάκη, που είχαν ενοχλήσεις απο την προετοιμασία των Εθικών ομάδων Κ17 και Κ18.

Η στατιστική εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι:

ΟΦΗ (Προύφας): Αραμπατζή 18π (15/41 επιθέσεις,2 μπλοκ,1 άσσος,52% υποδοχή), Πρινιωτάκη 16π (10/55 επιθέσεις, 2 μπλοκ, 4 άσσοι, 68% υποδοχή) Παπουλίδου 10 π (9/23 επιθέσεις, 1 άσσος) Βεργετάκη 9π (6/21 επιθέσεις, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Κοζωνάκη 6π (3/7 επιθέσεις, 2 μπλοκ, 1 άσσος) Καλουτσάκη 3π (1 πλασέ, 1 μπλοκ, 1 άσσος) Μαριατου 2 π (2/2 επιθέσεις, 62% υποδοχή), Φανιουδάκη Νικολέτα 1π (1άσσος) Φανιουδάκη Ελευθερία (54% υποδοχή).