Μάγκας ο ΟΦΗ στη Φλώρινα-Νίκησε τον Ηφαιστο και την ταλαιπωρία και έκανε το 6Χ6

Μάγκας ο ΟΦΗ στη Φλώρινα-Νίκησε τον Ηφαιστο και την ταλαιπωρία και έκανε το 6Χ6

Ο ΟΦΗ σε ένα ακόμη θρίλερ, νίκησε και τον Ηφαιστο (3-2), αλλά και την ταλαιπωρία απο το δύσκολο ταξίδι στην Φλώρινα (η αποστολή έφτασε ξημερώματα λόγω προβληματος με την  πτήση απο την κακοκαιρία).

Πήρε τη νίκη με 3-2 σετ το ται-μπρέικ (26-28, 33-31, 15-25, 25-21, 19-21), μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και κράτησε την πρώτη θέση στην Pre League Ανδρών αλλά και το αήττητο (η μοναδική ομάδα) στην κατηγορία και πηγαίνει στη διακοπή ( το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μετά τις γιορτές), με ανεβασμένη ψυχολογία, για το στόχο της επιστροφής στα σαλόνια.

Η αποστολή του ΟΦΗ ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στη Φλώρινα, λόγω της κακοκαιρίας, οι παίκτες έμειναν στο αεροπλάνο για 4 ώρες (το αεροπλάνο την πρώτη φορά δεν προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, επέστρεψε στην Αθήνα και ξαναγύρισε) και τελικά έφτασαν στον προορισμό τους, στις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Το παιχνίδι απο τις 4μμ μετάτέθηκε για τις 6μμ, αλλά και πάλι οι παίκτες του ΟΦΗ, ήταν πολύ επηρεασμένοι απο όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Κάτω απο αυτές τις συνθήκες, μετράει το αποτέλεσμα και ο ΟΦΗ, το πήρε στην Φλώρινα.

Πήρε το πρώτο σετ με 26-28, είχε ευκαιρία να πάρει και το δεύτερο, αλλά τελικά το έχασε με 33-31 (!), πήρε το τρίτο πολύ εύκολα με 15-25, αλλά στο τέταρτο, οι παίκτες έβγαλαν όλη την κόπωση τους.

Ο Ηφαιστος πήρε το τέταρτο σετ (25-21) ισοφάρισε σε 2-2 και όλα κρίθηκαν στο ται-μπρέικ όπου ο ΟΦΗ αν και προηγήθηκε με 10-13, τελικά το πήρε με 19-21, για να πανηγυρίσει τη νίκη με 3-2 σετ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, πανηγύρισαν τη νίκη και την αφιέρωσαν στον αρχηγό της ομάδας, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, που έμεινε στο Ηράκλειο, λόγω τραυματισμού.

Τα σετ: 26-28, 33-31, 15-25, 25-21, 19-21.

Διαιτητές: Παπακοσμάς, Πορτοκαλίδης, Παρατηρητής: Κουκουμάκας Ν.

ΟΦΗ (Νίκος Αντωνιάδης):  Μιχαίλοβιτς (αρχηγός), Μάκινεν, Ρουσσόπουλος, Καφαντάρης, Καρατζάς, Γκόνας/ Μιχελάκης (λ), Μπαρντακτζιάν, Δαρίδης, Κουκιάς.