Κώστας Δεληκώστας: "Ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το κλειστό του ΒΑΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ"

Κώστας Δεληκώστας: "Ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το κλειστό του ΒΑΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ"

"Θέλουμε ο κόσμος να γεμίσει το κλειστό του ΒΑΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (12/11, 5μμ), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, δεν το κρύβει ότι του αρέσει η εικόνα στο κλειστό του ΒΑΚ, στα φετινά παιχνίδια του ΟΦΗ.

Οπως λέει "θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας αρέσει που έρχονται στο γήπεδο οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και οι οργανωμένοι. Θέλουμε επιτέλους να γεμίσει το ΒΑΚ και να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε".

Η νίκη του ΟΦΗ επί της Σκύδρας (3-0), αλλά και η καλή εμφάνιση άνοιξε την όρεξη στην κρητική ομάδα και όπως λέει ο τεχνικός του ΟΦΗ "ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα απο το πρώτο ράφι, απο την πρώτη τετράδα. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στην κακή μέρα του ΠΑΟΚ και την καλή τη δική μας, αν μπορούμε να πάρουμε κάποιο πόντο, μακάρι και κάτι περισσότερο".

Για την αγωνιστική κατάσταση του ΟΦΗ, ο Δεληκώστας τονίζει ότι "δείχνουμε σημάδια βελτίωσης σαν ομάδα. Αυτήν την εβδομάδα δουλέψαμε στο μπλοκ-άμυνα και θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και με αυτές τις ομάδες, που έχουν υψηλό επίπεδο".

*Τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ έχουν κυκλοφορήσει και τιμώνται 10 ευρώ. Πωλούνται στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93 γήπεδο ΟΦΗ, τηλ. 2810-311525), ενώ θα πωλούνται και στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, δυο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.