Κώστας Δεληκώστας: "Ξαναχτίζουμε την ομάδα, πηγαίνουμε για άλλες δυο μεταγραφές"

Κώστας Δεληκώστας: "Ξαναχτίζουμε την ομάδα, πηγαίνουμε για άλλες δυο μεταγραφές"

"Ξαναχτίζουμε την ομάδα" ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, μετά την ήττα του ΟΦΗ απο την Κηφισιά (0-3), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι ο ΟΦΗ κινείται για δυο ακόμη παίκτες, εκτός απο τον Τούρκο ακραίο Ντεμιρτσί, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τον ΟΦΗ, κόντρα στην Κηφισιά.

"Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πηγαίνουμε για άλλες δυο κινήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα είμαστε ανταγωνιστικοί", ανέφερε ο  προπονητής του ΟΦΗ.

"Είναι πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα, που ξέραμε ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοιχο. Εύχομαι στον ΟΦΗ, καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους" σχολίασε ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης.

Οι δηλώσεις απο το παιχνίδι ΟΦΗ-Κηφισιά 0-3 (12-25, 21-25,13-25):

Κώστας Δεληκώστας (προπονητής ΟΦΗ):

"Συγχαρητήρια στην Κηφισιά, είναι ομάδα για ψηλά. Για μας δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Είχαμε τρείς νέους παίκτες στην επτάδα. Δεν ήμασταν καλοί σε κανένα στοιχείο. Η ομάδα είναι στο να ξαναχτιστεί. Περιμένουμε καινούργιους παίκτες. Είναι βάλσαμο το κενό για μας. Και για να δουλέψουμε, αλλά και για τις μεταγραφές.

Τον Ντεμιρτσί δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Ηρθε χθες και έπαιξε. Θα είναι καλύτερος στο μέλλον. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Πηγαίνουμε για άλλες δυο κινήσεις. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε καλούς παίκτες και θα είμαστε ανταγωνιστικοί".

Αltay Demirci (ακραίος ΟΦΗ): «Επαιξα με μόλις μια προπόνηση με την ομάδα. Περίμενα να πάω καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι με τον χρόνο θα πάμε καλύτερα. Εχουμε καλή ομάδα και εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου. Θα δείξω καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Πιστεύω στην ομαδα και τους συμπαίκτες μου».

Στάθης Αραμπόπουλος (λίμπερο ΟΦΗ):

"Επαιξα στην θέση του λίμπερο λόγω της σημαντικής απουσίας του Τσαδήμα.

Ήταν ένα αναπάντεχο πρόβλημα για μας. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν πήγαμε καλά στην υποδοχή και για αυτό δεν πήγαμε καλά και στην επίθεση.

Η Κηφισιά, είναι μια δουλεμένη ομάδα και δεν συγχωρεί λάθη δικά μας.

Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο κενό που έχουμε τώρα. Έχουμε ένα νέο παίκτη μαζί μας. Έρχεται ένας τελικός στη Σκύδρα. Δεν έχει κριθεί τίποτε ακόμη και κανείς δεν μπορεί να μας ξεγράψει.

Πρέπει να έρθουν αποτελέσματα".

Κώστας Χριστοφιδέλης (προπονητής Κηφισιάς):

"Ημασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας, μας βγήκε και κερδίσαμε δίκαια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα, που ξέραμε ότι βρίσκεται με την πλάτη στον τοιχο. Εύχομαι στον ΟΦΗ, καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους.

Το ζητούμενο για μας, είναι να υπάρχει πρόοδος, απο παιχνίδι σε παιχνίδι.

Εχουμε δύσκολη συνέχεια και να είμαστε υγιείς.

Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, σε ομάδες που είναι κοντά σε εμάς και να κάνουμε ότι καλύτερο, σε ομάδες που είναι πάνω απο εμάς. Αυτό κάναμε στον πρώτο γύρο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στον δεύτερο γύρο.

Εχουμε στο γήπεδο μας, ομάδες που είναι καλύτερες απο εμάς.

Θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι-άουτ, ώστε να δουλέψουμε με περισσότερη ηρεμία. Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια και αυτό θα προσπαθήσουμε να έχουμε¨.

Corey Chavers (ακραίος Κηφισιάς):

Kάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και κερδίσαμε δίκαια και εύκολα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι".