Κώστας Δεληκώστας: "Κομβικό το παιχνίδι με τον Μίλωνα"

Κώστας Δεληκώστας: "Κομβικό το παιχνίδι με τον Μίλωνα"

"To παιχνίδι με τον Μίλωνα, είναι κομβικό για μας" τονίζει ο προπονητης του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας, για την αναμέτρηση της Κυριακής (12/2, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, για την 14η αγωνιστική της Volley League.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, θα έχει στην διάθεση του, τον Γιώργο Τζιουμάκα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και έκανε θεραπεία, για να είναι έτοιμος σε αυτό το παιχνίδι.

"Είναι σημαντικό ότι θα έχουμε μαζί μας τον Γιώργο Τζιουμάκα. Αλλά και το νέο κεντρικό μας, τον Μπλούμπερκς που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ. Θα είναι η πρώτη φορά, που η ομάδα μας θα παίξει πλήρης, μετά τις μεταγραφές που έχουμε κάνει τον Ιανουάριο και θέλουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο", ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για τον Μίλωνα, ο Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε ότι "είναι μια οργανωμένη ομάδα, που κυνηγάει την τετράδα. Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο κυνηγάμε να πάρουμε τους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή".

Ο Κώστας Δεληκώστας έκλεισε και μια αναφορά στους φιλάθλους του ΟΦΗ. 

"Είναι ένα απο τα παιχνίδια που τους θέλουμε μαζί μας. Θέλουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα, για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια".

Απο την πλευρά του ΟΦΗ, γίνεται έκκληση στους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ομάδα βόλει, στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Η γενική είσοδος, έχει οριστεί στα 5 ευρώ.

Εισιτήρια διατίθενται απο τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, Καμίνια), ενώ θα διανέμονται και έξω απο το κλειστό γυμναστήριο, δυο ώρες πριν απο την έναρξη του αγώνα.