Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο  Λιμένα Χερσονήσου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένα Χερσονήσου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το σύνθημα "ΟΦΗ-ΟΦΗ" δόνησε δυνατά την ατμόσφαιρα του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου  Λιμένα Χερσονήσου, στην επίσκεψη που έκαναν σε αυτό, αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα οι Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Νίκος Καρατζάς, Φάνης Ρουσόπουλος και Peetu Mäkinen (Φιλανδός), έπαιξαν βόλεϊ με τους μικρούς μαθητές, μίλησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί τους, ενώ τους μίλησαν για το άθλημα του βόλεϊ και την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ σε αγόρια και κορίτσια.

Η επίσκεψη στο συγκεκριμένο σχολείο, έγινε με την υπόδειξη του βοηθού προπονητή της ανδρικής ομάδας Ανέστη Μαλτίδη, ο οποίος εργάστηκε 5 χρόνια ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο συγκεκριμένο σχολείο.

Τα παιδιά δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, απο την επίσκεψη των αθλητών του ΟΦΗ, ο οποίοι κάλεσαν  τους μικρούς μαθητές, να παρακολουθήσουν δωρεάν τα παιχνίδια του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Pre-League.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, δώρισαν στο σχολείο, μια φανέλα του ΟΦΗ, με υπογραφές όλων των παικτών.

Η επίσκεψη αυτή, είναι η αρχή των εξορμήσεων που έχει σχεδιάσει η ανδρική ομάδα βόλει του ΟΦΗ, σε σχολεία του Ηρακλείου, με σκοπό την διάδοση του αθλήματος.